Már kedden távozhatott a kórházból Áder

2012. október 03. 08:57

Kedden délelőtt elhagyhatta az Uzsoki kórházat Áder János, akinek egy korábbi sportsérülés miatt kellett megműteni térdét. Az államfő nem részesült megkülönböztetett kezelésben, biztonságára azonban fokozottan figyeltek.

2012. október 03. 08:57

Kedden délelőtt elhagyhatta az Uzsoki kórházat Áder János, akinek egy korábbi sportsérülés miatt kellett megműteni térdét. A Blikk információi szerint az államfő lábát már korábban is operálták, akkor is ebben az intézményben. A lap azt is megtudta: Áder János egy tíz négyzetméteres, kétágyas szobában feküdt, és szobatársával együtt ő is a kórházi kosztot fogyasztotta.

Az elnök kórházi kezelésével kapcsolatosan a Köztársasági Elnök Hivatala (KEH) a lappal azt közölte: az államfő jól van, néhány napon belül folytatja munkáját a Sándor-palotában. Tarjányi Péter biztonsági szakértő a Blikknek az üggyel kapcsolatban arról beszélt: ha egy magas rangú vezető ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerül, még jobban kell vigyázni a biztonságára. Mint mondta, a műtétkor vagy a gyógyuláskor olyan személyzet lehet mellette, akik nem tartoznak a környezetéhez, vagyis biztonsági kockázatot jelentenek, amit mindig a lehető legkisebbre kell csökkenteni.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vagabond visszatér
2012. október 03. 10:05
Hosszu bonyolult operàcioval sikerult elvàlasztani àder nyelvét a rabbi seggébol.
kjkj945
2012. október 03. 09:33
Átvettük ámerikát, ahol az 1 napos műtétek mennek, még a legkeményebbek is.
states
2012. október 03. 09:25
El tudom képzelni, hogy folyt a víz patakokban szegény Blikk-szerkesztőnek a homlokáról, hogy kiizzadjon ebből a kurva nagy semmiből valami hírfélét a szennylapjának.
kukagyerek
2012. október 03. 09:22
". Az államfő nem részesült megkülönböztetett kezelésben.." Hogy miért kell mindig hazudozni!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!