DK + Szolidaritás: 37 felvonuló Miskolcon

2012. október 18. 04:20

Számháború helyett: ezen a videón pontosan megszámolható, hányan tüntettek a DK és a Szolidaritás színeiben a Jobbik ellen.

2012. október 18. 04:20

A Demokratikus Koalíció szerdán délután 1 órára hirdetett tiltakozó felvonulást Miskolcra, az Avas lakótelepre a Jobbik által szervezett Magyar Élet Menete ellen. A demonstrációhoz, melyen a párt politikusai közül Molnár Csaba és Vadai Ágnes mondtak beszédet, a Szolidaritás Mozgalom is csatlakozott.

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magdi
2012. október 20. 16:32
gratula a jobbiknak, sikerült végre egy kevésbé égő összejövetelt tartaniuk, ahol nem cikiskednek a béna támogatóik. ez már haladás a részükről!
HSL
2012. október 19. 06:58
és ettől a félelmetes teadélutántól van beszarva gépont fodor
imres
2012. október 18. 21:52
Azért azt ne feledjük! Az avasi lakótelepi balhé a szocialisták fészekrakó programjának eredménye. Azé a programé, amelyik százegynehány gyanúsítottjával bírósági ügy lett. Közte ügyvédek, akik hamis igazolásokkal merültek el a bűn tengerében. Nos. Most azok a szocik, akik csábítottak a bűnre, tüntetést szerveznek azért, hogy a társadalom rendezze "szegény cigány honfitársaink" közüzemi tartozásait. Na most mehetnek el a szocik és az akkori kormány miniszterelnöke, Gyurcsány, a picsába!
hátakkor
2012. október 18. 21:06
"Egyedül vagyunk Tibor! Egyedül! Te meg én..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!