Torgyán: Egy kisgazda erő lesöpörné a Fideszt

2012. szeptember 19. 11:22

Az FKGP volt elnöke szerint azzal, hogy Kósa lepaprikajancsizta, a Fidesz magát is dehonesztálja, hiszen nélküle nem lett volna első Orbán-kormány.

2012. szeptember 19. 11:22

Torgyán József az ATV Egyenes beszéd című műsorában egyebek mellett arról beszélt, hogy gondolkozik azon, hogy tegyen-e jogi lépéseket Kósa Lajos kijelentése miatt. Az FKGP volt elnöke szerint a jobboldalon és a baloldalon is kritikán aluli a kormányzóképesség, aminek az ország látja kárát.

Megemlítette, hogy az emberek folyton arra kérik, hogy térjen vissza a politikába, de ő nem kívánkozik vissza ebbe a mocsokba. Torgyán szerint Orbán Viktorra rossz hatással volt a hatalom, 2014-ben pedig nem lesz kormányváltás, mert a baloldal ugyanannyira dilettáns, mint a jelenlegi kormány. Kifejtette azt is, hogy szerinte az ország többsége nemzeti, kisgazda érzelmű, így egy ilyen erő lesöpörné a Fideszt.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2012. szeptember 19. 17:42
Jó, jó. Csak ezek a kisgazdák ne adnák el zsebszerződéssel földjüket.
csikó
2012. szeptember 19. 16:49
Elővették a nehéztüzérséget? Tutsek biró úr jól van?
kjkj945
2012. szeptember 19. 16:41
"""lesöpörné""" Csak egy kérdésem lenne: Miért nem teszi!!!!
Secnir
2012. szeptember 19. 15:47
az öreg jól beszél. " Torgyán szerint Orbán Viktorra rossz hatással volt a hatalom" -ez így van. "2014-ben pedig nem lesz kormányváltás, mert a baloldal ugyanannyira dilettáns, mint a jelenlegi kormány." -ez mennyire így van! orbánt csak a belső ellenzéke válthatja le (rogán, lázár) "Kifejtette azt is, hogy szerinte az ország többsége nemzeti, kisgazda érzelmű, így egy ilyen erő lesöpörné a Fideszt." -ez is így van! ha Ángyán önállóan indulna (esetlegesen fkgp színekben, hisz ne feledjük, ő mindig is fkgp-s volt!), akkor a vidéket simán behúzná. a földüggyel nem tudna szembemenni a fidesz. vidéket bukná. budapestet már neccesen vinné, de ott meg az öreg togyán behaknizná, és a farvizén a kisebb pártok (lmp, mszp) simán tudná hozni a kötelező 5%-ot. ráadásul ne feledjük: '45-ben a kommunisták is csak a fkgp hátán tudtak bekerülni a kormányzásba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!