Szarvas Ferencet jelölik a BVK élére

2012. szeptember 13. 21:25

Szarvas Ferencet, a MÁV volt vezetőjét jelöli a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) vezérigazgatói posztjára a főpolgármester.

2012. szeptember 13. 21:25

Szarvas Ferencet, a MÁV volt vezetőjét jelöli a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) vezérigazgatói posztjára a főpolgármester; Tarlós István erről a HírTV Rájátszás című műsorában beszélt csütörtökön. A személyi döntést a Fővárosi Közgyűlés október 3-án hozza meg, akkor határoznak két igazgatósági tagról is. Egyik jelöltjét a városvezető meg is nevezte Nagy Márta személyében, másikukról csak annyit mondott, hogy a nevéhez köthető a nemzeti közlekedési holding „embrionális előállítása”. Az MTI információi szerint Lantos Csaba üzletemberről, a Széll Kálmán Alapítvány kuratóriumi elnökéről van szó.

A Fővárosi Közgyűlés csütörtökön saját kérésére felmentette a BVK vezérigazgatói posztjáról Bán Tamást, aki a társaság igazgatósági elnöki posztján folytatja a munkát. A főpolgármester az ülés elején tájékoztatta a képviselőket, hogy lemondott posztjáról a társaság igazgatósági elnöke, Fodor István, valamint a testület két tagja, Bienerth Gusztáv és Papp Géza.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fuchspeter76
2012. szeptember 13. 23:16
A bkv megdrágításának egyik előkészülete, hogy a máv szétlopásánál már bevált csicskát tervezik kinevezni a soron következő préda élére. A kormány ezt hagyja, tehát vagy meg van félemlítve, vagy motiválva van, ez most mindegy. Mi viszont ne hagyjuk!
tarackos
2012. szeptember 13. 21:34
Szuper! Az úr már bizonyított, a MÁV jobb mint bármikor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!