Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Miklós Árpád váltotta Szegedi Csanádot Borsodban

2012. szeptember 10. 08:46

A korábbi megyei elnök, Szegedi Csanád lemondását követően Miklós Árpádot választották a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezetének elnökévé.

2012. szeptember 10. 08:46

Miklós Árpádot választották a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezetének elnökévé a vasárnap megtartott tisztújításon – közölte Jakab Péter, a párt megyei és miskolci alelnöke. A közlés szerint a borsodi tisztújításon a párt helyi szervezetei dönthettek a jelöltállításról, és elsöprő többséggel a Jobbik megyei alelnökét, frakcióvezetőjét, Miklós Árpádot jelölték az elnöki pozícióba.

A küldöttek ezt követően egyhangúlag úgy döntöttek, az elkövetkezendő két évben Miklós Árpádot bízzák meg a megyei elnöki feladatok elvégzésével – közölte Jakab Péter, hozzátéve: a választmány a héttagú megyei elnökségbe egy új alelnököt is választott, Szegedi Judit megyei önkormányzati képviselő személyében.

A tisztújító választmányt azért tartották, mert a korábbi megyei elnök, Szegedi Csanád július 27-én bejelentette, hogy minden, a Jobbikban betöltött tisztségéről lemond, kizárólag EP-képviselői mandátumát tartja meg. Az ügy előzménye, hogy Novák Előd Jobbik-alelnök néhány nappal korábbi Facebook-bejegyzésében lemondásra szólította fel Szegedi Csanádot, amiért korábbi állításával ellentétben feltehetően már korábban is tudott zsidó származásáról.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
*ufó*
2012. szeptember 10. 10:26
hát nem tudom, én inkább Fity Matyit javasolnám elnöknek szebb hétfőt !!!
kjkj945
2012. szeptember 10. 09:43
És??
rogananti
2012. szeptember 10. 09:27
Ez a miklós név nekem nagyon oroszos. Nem kellene utánanézni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!