Elutasítja az előzetes regisztrációt a Jobbik

2012. szeptember 17. 14:59

A párt elutasítja az előzetes választási regisztrációt, azt pedig „végképp elfogadhatatlannak” tartja, hogy az így létrejövő önkéntes választói névjegyzék négy évre szóljon.

2012. szeptember 17. 14:59

A Jobbik elutasítja az előzetes választási regisztráció bevezetésének kormánypárti tervét, azt pedig „végképp elfogadhatatlannak” tartja az ellenzéki párt, hogy az előzetes választási feliratkozás nyomán létrejövő önkéntes választói névjegyzék négy évre szóljon – reagált Lázár János bejelentésére a Jobbik szóvivője.

Dúró Dóra a fideszes politikus további szavaira úgy reagált: a Jobbik az ajánlószelvények eltörlését saját sikerének tekinti és támogatja, azonban elutasítják a parlamenti pártok előnyhöz juttatását, valamint a jelöltséghez szükséges ajánlások túl alacsony számát is. Az ellenzéki párt azt javasolja, hogy választókerületenként 200 aláírást kelljen összegyűjteni a jelöltséghez és az aláírásokat a területileg illetékes jegyzőknél lehessen leadni.

Hangsúlyozta: álságosnak tartják a 30 napos kampányt, hiszen a Fidesz elképzeléseinek megvalósulása esetén már az előzetes regisztrációt megelőzően megkezdenék a pártok a kampányukat, így az sem rövidebb, sem olcsóbb nem lenne. Az ellenzéki párt szerint a regisztráció bevezetése „felesleges bürokráciát hozna magával és nem lenne valódi egyfordulós a választás”.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2012. szeptember 18. 06:37
Akár hányszor megszólal jobbik kivétel nélkül az mszp beszédét koppintja le ,minden ellen ,csak szófordulatokat használ de az értelmezése az mszp mintájára hallható.Ne csodákozzunk hisz jobbikban bujkálnak a csalódott szoci elvtársak ,tagadják a vörösmszp multjukat.
Mystes
2012. szeptember 17. 21:10
Tipródhatunk még ezen a témán vagy fél évig, vagy esetleg inkább nem dolgozni kéne?
kjkj945
2012. szeptember 17. 15:38
Na a jobber is beállt a maszop, lump, dinka mellé! Mikor egybesűlnek?
szabo.renata
2012. szeptember 17. 15:36
Ha iszlám a Jobbik, majd szólj nekik karácsonykor hogy félholdakat állítsanak ne kereszteket. Agyhalott gyökér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!