Azeri nagykövet: Kedvesek a magyar hatóságok

2012. szeptember 03. 16:39

Azerbajdzsán magyarországi nagykövete megköszönte a baltás gyilkos kiadatását, egyúttal nonszensznek nevezte a magyar államkötvények azeri vásárlását a NOL szerint.

2012. szeptember 03. 16:39

Ramil Safarov kiadatási eljárását az azerbajdzsáni Igazságügyi Minisztérium és a magyar Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium intézte július és augusztus hónapokban – közölte Vilayat Guliyev, Azerbajdzsán budapesti nagykövete a NOL-nak.

Az azeri nagykövet szerint a magyar állampolgároknak előnyös, hogy nem kell adóforintjaikból finanszírozniuk egy külföldi állampolgár börtönben tartását, és megköszönte a magyar hatóságok kedvességét és humanizmusát. Guliyev ugyanakkor minden híresztelést nonszensznek minősített, amely az azeriek magyar államkötvény-vásárlásáról szól – írja a NOL.

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GY. F.űegér
2012. szeptember 04. 12:07
Kedvesek a magyar hatóságok. Nem fogaztak, és engedik popiba is. :D
huttinger
2012. szeptember 04. 07:51
Nincs véletlenül valamelyik hazai börtönben egy venezuelai elítélt?
NeMá
2012. szeptember 04. 02:41
Jó híven tükrözöd, amit most olvastál :) 1. Az, hogy valahova elmegy tárgyal és hazajön, az nem azt jelenti, hogy elküldték. Attól legalább telefonszámot és e-mail címet csak cseréltek és utána meg nem kötik az orrodra, talán később! 2. Népszava is össze vissza találgat és most meg okoskodnak, teljesen félre lehet vezetni. 3. én is találgatok. Nekem van egy tippem: Volt olyan helyen is, ahol élősszőr volt 96-óta magyar küldöttség és olaj is van meg gáz is. És nincsen a listádban :) 4. van egy másik is de az nem olaj más :) 5. lehet nem egy nagy üzlet, hanem sok kisebb, úgy is össze lehet hozni 3 milliárd eurót, vagy 10-et is, hogy kirúgja megint az IMF-et.
NeMá
2012. szeptember 04. 01:36
Na azeri diplomata csípőből megcáfolt egy ballib hazugságot. Eddig, erről a kötvény kibocsátásról is mindenki pletyka szinten beszélt, semmi hivatalos bejelentés :) Eddig a Népszabadságban találtam legkorábbi cikket és ott még a cím is egy nagy "?" ! Azaz ballib találgatás! És lassan mindenki készpénzként könyvelte el. Igen, lehet, hogy az egész elterelés :) Orbán beszopat valakit! Lehet, mással tárgyal és amíg ezen rágódtok, kötnek egy másik üzletet, amiről tereli a hülyéket? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!