A DK magánüzletet sejt Safarov kiadatása mögött

2012. szeptember 27. 13:25

Az Orbán-kormány reménybeli magánüzletek megvalósulása érdekében adta ki az azeri baltás gyilkost – állítja a Demokratikus Koalíció. A párt az ügyben személyes találkozót szervez az Európa Tanács tagállamainak Budapestre akkreditált képviselőivel és nemzetközi sajtótájékoztatót is tart.

2012. szeptember 27. 13:25

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány reménybeli magánüzletek megvalósulása érdekében adta ki az azeri baltás gyilkost – mondta Molnár Csaba, a DK alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján. A független országgyűlési képviselő hosszasan ismertetve Simicska Lajos, Nyerges Zsolt és Töröcskei István volt és jelenlegi üzleti kapcsolatait, arról beszélt, hogy áttételeken keresztül az ő érdekeltségükbe tartozik a baltás gyilkos kiadatása előtt két nappal megalapított Új Piacok Kereskedőház Zrt., amelynek feladata, hogy magyar cégeknek befektetéseket szerezzen Azerbajdzsánban. Közölte: a DK az ügyben két héten belül személyes találkozót szervez az Európa Tanács tagállamainak Budapestre akkreditált képviselőivel és nemzetközi sajtótájékoztatót is tart, hogy bemutassa, „hogyan érünk el alig három-négy lépésben Simicska Lajostól és a Közgéptől az azeri baltás gyilkos kiadatásáig”.

Hozzátette: a találkozón azeri politikusoknak is megpróbálják bemutatni, „milyen bűnös hálózat van Magyarországon a baltás gyilkos kiadatása mögött”. Mint mondta, azért kérnek nemzetközi segítséget, mert a DK szerint nincs értelme a volt fideszes országgyűlési képviselő által vezetett Állami Számvevőszékhez, a volt fideszes képviselőjelölt Polt Péter legfőbb ügyészhez vagy a Szájer József fideszes politikus felesége által irányított bírósági rendszerhez fordulni. „Magyarországnak nincsen szerve, ami meg tud védeni minket a Közgép-társaságtól, Orbán és Simicska gusztustalan azerbajdzsáni üzleteitől” – fogalmazott Molnár Csaba.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Elinor Yosef
2012. szeptember 28. 13:14
Ez véletlen lehet, Simicskáékról én ezt nem tudom feltételezni.
várúr
2012. szeptember 27. 16:57
Rágalmazd az ellenfelet azzal, amit magad követtél el. Faék-egyszerű dk filozófia. Furcsány a tévé-vitában: "Elnök úr, ön úriember, ne állítsn valótlant". Én: Furcsány, maga nem úriember. MOndjon, amit akar. ("Hazudtunk reggel délben meg este" - ugye emlékszik?). "Tisztességes vagyok, mi az hogy, nagyon is!" Stb.
Kvasztics Fedor
2012. szeptember 27. 15:01
Lehet lovagolni a szavakon, vagy egy rossz megfogalmazáson, de Kádár, mint a vesztésre álló szocialista rend képviselője kérte az orosz beavatkozást. De ezen már nincs mit megbeszélni.
Secnir
2012. szeptember 27. 14:30
nincs magánüzlet, értsétek már meg! http://eztigyhogy.nolblog.hu/archives/2012/09/27/Szijjrt_Pter_nem_cfolja_hogy_az_azeriek_figyelmbe_ajnlottk_a_Kzgpet/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!