VDSZ: Nem kérünk több Orbán-levelet!

2012. augusztus 15. 12:24

A VDSZ közleményébeen felszólítja a miniszterelnököt, ne küldje el a munkahelyvédelmi akciótervét népszerűsítő hatmillió levelet — írja a Világgazdaság Online.

2012. augusztus 15. 12:24

Orbán Viktor ne költsön többet egyetlen fillért se a az emberek pénzéből levelekre — kérte közeleményében a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ). A szakszervezet arra is kérte a kormányfőt, hogy hagyjon fel ezzel a rettentően drága konzultációs módszerrel, használja inkább a közszolgálati médiát, az önkormányzati újságokat és médiafelületeket, amire igénybe vehetné az állami cégek hirdetési pénzeit.

Attól még, hogy a miniszterelnök és környezete sikeres konzultációnak próbálja beállítani az egyre sűrűbb miniszterelnöki leveleket, csak a vak nem látja, hogy az érdemi párbeszédet üres, szemfényvesztő ál-konzultációk váltották fel” – mondta Székely Tamás, a VDSZ elnöke. Hozzátette: amikor a Fidesz ellenzéki párt volt, tagjai még személyesen járták az országot konzultálni. Az álságos levelezgetésre költött pénzt inkább munkahelyteremtésre költse a kormány — javasolta Székely.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
malabar
2012. augusztus 15. 20:14
Egyetertek a VDSZ-el, a kormany ne kuldjön több levelet - mert nem valaszolok! Egyebkent ez a levelkuldes/valaszboritek kuldes ma mar egy kökorszaki modja a propagandanak es a közvelemenykutatasnak: hiszen vannak elektronikus eszközök is, ahol (aki akarja) valaszolhat kulönfele kerdöivekre, es ez nem kerul annyiba mint a levelezgetes.
Parasztvakítás
2012. augusztus 15. 17:38
VDSZ: Nem kérünk több Orbán-levelet! Mi van veletek,ez nem kívánságműsor!!Sajnáljátok azt a rongyos pár száz milliót,a rokonyoktól??Irigy kutyák vagytok,ti talán még a 30%-os kenyérár emelésnek sem fogtok örülni??Mert csak magatokra gondoltok,és nem szent hazánk boldogulására!!
várúr
2012. augusztus 15. 17:38
Érdekes lenne megtudni, hány tagból áll ez a VDSZ. Küldjék be a taglistát, ne postázzanak levelet a tagoknak, oszt' jónapot.
cutcopy
2012. augusztus 15. 17:32
Nyilván, hogy akik anno Fletó reformmegmagyarázó brossúráit gyűjtötték elszántan, azok senki mástól nem kérnek semmit..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!