Sokoldalú fejlesztés a Matesznál

2012. augusztus 27. 14:04

Tovább finomítja meglévő Digital-Audit szabályozását, illetve kialakítja a non-replikára vonatkozó szabályait a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (MATESZ). Az informatikai háttérfejlesztések következtében a szövetség honlapja is megújul.

2012. augusztus 27. 14:04

Tovább finomítja meglévő Digital-Audit szabályozását, illetve kialakítja a non-replikára vonatkozó szabályait a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (MATESZ), az auditálást pedig kiterjeszti az iOS és Android platformokon terjesztett digitális lapokra – olvasható a szövetség közleményében. A MATESZ új adatközlési rendszerének fejlesztése is megkezdődött, amely a kiadók által a MATESZ-nek megküldött példányszám-adatok adminisztrálását, gyűjtését, rendezését és publikálását kezeli. A szövetség ígérete szerint kommunikációs rendszerét is megújítja.

Az informatikai háttérfejlesztések következtében szükséges a MATESZ honlapjának megújítása, amelyre a közeljövőben kerül majd sor. A website-ot az új informatikai rendszer fogja támogatni, így a holnapot a jelenleginél modernebb technológia vezérli majd írták.

A MATESZ azt is tudatta: mióta tavasszal regisztrációhoz kötötte negyedéves gyorsjelentéseinek megtekintését, örömmel tapasztalta, hogy már közel 300 cég, köztük 140 ügynökség kíváncsi azokra. A 2012 második negyedévi gyorsjelentés már elérhető.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!