Női ellenőrre támadt egy férfi a Deák téren

2012. augusztus 15. 14:12

Ellenőrre támadt egy utas szerda reggel a 3-as metró Deák Ferenc téri állomásán, az ellenőrt kórházba szállították.

2012. augusztus 15. 14:12

A Budapesti Közlekedési Központ közlése szerint az utas a peronon fellökte a BKK női ellenőrét, aki hanyatt esett és beütötte a fejét. Az utast a többi ellenőr és a biztonsági őrök megpróbálták a helyszínen visszatartani, de a férfinak végül sikerült elmenekülnie. Az ellenőrt a mentők további kivizsgálásra kórházba szállították. A BKK azt kérte, hogy ha bárkinek van információja az elkövetőről, akkor hívja a rendőrséget vagy a BKK ügyfélszolgálatát.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sumika73
2012. augusztus 16. 20:04
Nekem egy közeli ismerösöm látta(sajnos, hogy megrökönyödésében NEM vette fel a mobilal az eseményt! Ugyanis VALOJÁBAN AZ ELLENÖRÖK RUGDOSTÁK A FIATALEMBERT!!!
Basiliscus
2012. augusztus 15. 16:02
Ahogy a Keleti pu.-nál - direkt rászállva a külföldiekre - viselkednek, na az is vérlázító. Mivel nem értenek magyarúl, ezért nem ütötték meg őket.
citizen queen
2012. augusztus 15. 15:23
Beléptető kapukat!!! És akkor nem lesz sem ellenőr-verés, sem könnyű célpontnak látszó utasok vegzálása a százkilós , jegy nélkül utazni szándékozó kancigány helyett.
kodani
2012. augusztus 15. 15:02
Megérdemelte.Ki fizetne a roncson való utazásért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!