Felmondásra kényszerült a Népszava szakszervezeti titkára

2012. augusztus 16. 15:51

A Népszava szakszervezeti csoportja nyílt levélben kérte a svájci tulajdonost: adja át a kiadói jogot a szerkesztőségnek. Miután a titkár Zsebesi Zsolt nem adta ki a levelet támogatók listáját a főszerkesztőnek, felmondásra kényszerült.

2012. augusztus 16. 15:51

Szerdán a Népszava szakszervezeti csoportja nevében a szakszervezeti titkár, Zsebesi Zsolt, nyílt levélben kérte a svájci tulajdonost: adja át a kiadói jogot a szerkesztőségnek. A nyílt levél megjelenését követő viharos szerkesztőségi ülésen arra próbálták rávenni a szakszervezeti titkárt, hogy adja át a levél támogatóinak listáját a vezetőségnek. Zsebesi erre nem volt hajlandó, mire a főszerkesztő közölte vele, hogy többé nem bízhat meg benne, így Zsebesi benyújtotta a felmondását – írta a Gépnarancs.

A svájci tulajdonos mögött egyébként valószínűleg az MSZP gazdasági háttérembere, Puch László áll, aki állítólag részben az MSZP miatti belharcok miatt ki akar vonulni a Népszava támogatásából – olvasható a Gépnarancson.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bohócügyi áltitkár
2013. február 18. 23:52
Jáj de unjuk már ezt a Népszavás cirkuszt. Egy jelentéktelen cionista, magyargyűlölő, szélsőbalos lapról van szó, ahol a fák szintjén vegetáló firkászok írogatnak olyanoknak, akiknek annyi eszük van, mint egy marék lepkének. Egyszerűen nem is értem, hogy miért téma a Népszava, és az abban megjelent firkálmányok. Az pedig, hogy belharcok is vannak, nem csoda. Németországban zsidó kereskedők árulták a sárga csillagot pénzért sorstársaiknak annak idején. ezek után nincs min csodálkozni.
Feyszáll
2012. szeptember 06. 15:36
A Népszava még él?
mefisto
2012. szeptember 06. 15:35
Elvtársak, mi ez a lazaság? A "Fénykorban" az osztály-, rendszer-, és érdekárulót ilyenért falhoz állítják a szerkesztőség udvarán és tarkón lövik.
Soma
2012. szeptember 06. 11:58
Németh Pétert azért megtartják, ugye?? :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!