Farakásnak álcázott szeszüzemet találtak Baján

2012. augusztus 19. 15:12

Illegális szeszüzemet lepleztek le a pénzügyőrök a napokban Baján; a helyszínen majdnem ezer liter jogosulatlanul előállított vegyes pálinkát foglaltak le – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtófelelőse vasárnap.

2012. augusztus 19. 15:12
Némedi Varga Éva elmondta: a pénzügyőrök egy Baján működő cég telephelyének jövedéki ellenőrzését végezték a napokban. Ennek során a raktár töltőhelyiségéből, valamint a pince fölötti, farakásnak álcázott fészerből különböző méretű kannákban 960 liter vegyes pálinka került elő. A további vizsgálat során a fészer alatt található pincehelyiségben egy – az ellenőrzéskor is üzemelő – desztilláló berendezést találtak, amelyre nem volt engedélye a tulajdonosnak.
 
A pénzügyőrök a több száz liter, 1,5 millió forint értékű, jogosulatlanul előállított alkoholterméket, valamint az engedély nélkül üzemelő berendezést lefoglalták. A tulajdonos ellen a pénzügyi nyomozók költségvetési csalás bűntett, továbbá jövedékkel való visszaélés elősegítése vétség gyanúja miatt eljárás indítottak – közölte az őrnagy.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger reload
2012. augusztus 20. 07:10
Az nem lehet hogy az orbánuimban összeáll párszáz jómagyar, polgári körös, és együtt hódolnak alkoholizmusuk kielégítésének a Vezénylő Tábornok engedélyével?Sokszor ötven liter= szeszüzem.
Feyszáll
2012. augusztus 20. 04:31
Ezt is a Ficsor titokminiszter szülei csinálták?
Soma
2012. augusztus 20. 01:10
"Farakásnak álcázott szeszüzem" !!! Anyám, borogass! Legalább olyan jó, mint a pálinkának álcázott hideg víz.
Parasztvakítás
2012. augusztus 19. 20:31
Na mi van már pálinkát se szabad főzni??Hisz azt mondta aki még sosem hazudott,hogy már lehet??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!