Mesterházy: Budapest egy Fidesz által sújtott terület

2012. július 11. 08:36

Arculatváltásra készül az MSZP szeptembertől, a párt minél több fiatalt szeretne megszólítani. A megújulás része a párt hétfőn bemutatott Budapest-programja is. „A program egy vitairat, mely arról szól, hogy a problémákat közösen határozzuk meg” – mondta el Mesterházy Attila az m1 Az Este című műsorában.

2012. július 11. 08:36

„Orbán Viktor maga mondta többször is, hogy nem szereti Budapestet, és úgy látszik, ehhez az állásponthoz ragaszkodik is. Budapest egy Fidesz által sújtott terület” – jelentette ki az MSZP elnöke, majd hozzátette, szerinte a kormány lemondott a fővárosról. Felhívta a figyelmet: a jövő évben 80 milliárd forintot vesznek ki a főváros költségvetéséből.

Arra a kérdésre, hogy Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök élére állna-e egy ellenzéki együttműködésnek, az MSZP politikusa úgy válaszolt: azért hirdetnek programot, hogy a választópolgárok lássák, hogy sem a 2006-ban, a szocialista párt által vétett hibák, sem a 2010-ben, a Fidesz-kormány által elkövetett hibák ne fordulhassanak ismét elő.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vizigót
2012. július 11. 10:31
Kontraszelektált balfasz. "az MSZP politikusa úgy válaszolt: azért hirdetnek programot, hogy a választópolgárok lássák, hogy sem a 2006-ban, a szocialista párt által vétett hibák, sem a 2010-ben, a Fidesz-kormány által elkövetett hibák ne fordulhassanak ismét elő" Ja hogyne Attila, és miből gondolod, hogy eleve a programotok hibátlan lesz? Az csak az esetleges megvalósítás által derülhetne ki te nagyon hülye, feltéve, ha megnyeritek a következő választást. De ez csak a ti vizionálásoktól hemzsegő agyatokban(?) létezhet. Idióta. Amúgy értem én ezt a Budapest-kampányt a balfaszok részéről, ők is tudják, ha a Fidesz 2014-ben akár csak döntetlen közelire kihozza a fővárost, a Maszop országosan nézve esélytelen.
becike4
2012. július 11. 10:22
Helyesen:Magyarország hazug,korrupt,tolvaj politikusok által súlytott terület.
drieno
2012. július 11. 10:18
vazze, 20 évig építettétek a világvárost gondolom, a föld alá mert felül nem látszik max vakondtúrások vannak, a rákóczi út és a thököly út öszeköttetése pedig évtizedek óta szünetel
aetius
2012. július 11. 09:40
Ez a faszi egy vicc! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!