Ügyészségi vizsgálatot kezdeményez az MSZP a vasútfelújítások ügyében

2012. június 11. 13:08

Hűtlen kezelés gyanújával az ügyészséghez fordul az MSZP, azt kezdeményezve: vizsgálják ki az elmúlt két év vasútfelújításait.

2012. június 11. 13:08

Hűtlen kezelés gyanúja miatt indítana vizsgálatot az MSZP vasútfelújítás-ügyben. Feljelentésüket arra a hétvégén napvilágra jutott videofelvételre alapozzák, amelyen a fejlesztési tárca háttérintézményeként működő Közlekedéstudományi Intézet munkatársa szakszervezeti vezetőknek azt állítja, a MÁV nem azokat a vonalakat újítja fel, amelyeknél ez szükséges lenne, ehelyett ott indultak munkálatok, ahol arra nincs szükség.

Az MSZP-s politikus szerint ez felveti a hűtlen kezelés gyanúját, és ügyészségi vizsgálatnak kell kiderítenie, hogy ha nem szakmai, akkor milyen alapon döntenek a vasútvonalak felújításáról.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. június 11. 16:52
"Ügyészségi vizsgálatot kezdeményez az MSZP a vasútfelújítások ügyében" Az a dolga. a Fidesz is ezt csinálta ellenzékben nyakló nélkül. Az eredmény? Akkor nulla. Most is az lesz. Mindenki járja a kötelező táncot.
antala
2012. június 11. 13:41
Disznóság, ugye.
Antigoné
2012. június 11. 13:21
Az MSZP mindig rárepül a mások által feltárt problémára. Most a szakszervezet fedte föl a disznóságot, naná,hogy azonnal akciózni kezdenek. Fletó mikor jön?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!