Gyurcsány segítene az avasi lakótelepen

2012. június 26. 15:23

Három éven keresztül egy-egy milliárd plusz forrást juttatna Miskolcnak a DK egy komplex rehabilitációs program megvalósítása céljából. Az avasi lakótelepen az ingatlanárak egyre csökkennek, miközben egyre több a kiegyenlítetlen köztartozás.

2012. június 26. 15:23

A Demokratikus Koalíció szerint három egymást követő költségvetési évben egy-egy milliárd forint pluszforrás érdemi segítséget nyújthatna Miskolcnak az avasi lakótelepet érintő, általuk határozati javaslatban indítványozott komplex rehabilitációs program végrehajtásában – jelentette ki Gyurcsány Ferenc pártja országjáró sorozatának keddi állomásán a borsodi megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.

Ismertetése szerint konszolidálni kell a közszolgáltatók felé megjelenő tartozásokat, a lakások értékének esését, valamint hangsúlyozta, szükség van közösségi szervezőkre, mediátorokra is, hogy a közkultúrával foglalkozó szakemberek támogassák, segítsék a lakótelepen élőket. Mindehhez nagy segítséget jelenthet maga a város.

A programját lakossági fórumon folytató Gyurcsány Ferencet a tájékoztatója helyszínéül szolgáló általános iskola előtt mintegy tucatnyi helyi lakos várta tiltakozó transzparensekkel. A Jobbik helyi szervezete rendkívüli sajtótájékoztatón reagált a DK-s rendezvényre, elfogadhatatlannak nevezve, hogy Gyurcsány Ferenc egy éven belül immár másodszor riogatja „erkölcsi hullájával a miskolciakat”.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
almafa
2012. június 27. 11:34
Ellenzékben milyen remek programja van! És mit csinált akkor amikor ő volt a kormányfő? Ez a Gyurcsány tényleg hülye. Nem érti, hogy a megszólalásai ezt csak kihangsúlyozzák.
silvester
2012. június 26. 17:32
Miskolciak-Avasiak Vigyázzatok már egy csótánnyal még több lett az avason,az egészségetek megörzése érdekében irtásukról haladéktalanul gondoskodjatok!Bocsi majdnem elfelejtettem-a mellette kiséretet ellátó tócsány et.nő már korábban szaporitott a kártékony rovarok egyedszámát,Ő a pogácsafaló csótányok fajához tartozó nőnemű, egyedüli megtermékenyités nélkül is szaporodni képes tócsány.Helyiek "jól" ismeritek ugye!
anticonstitutionelle
2012. június 26. 16:42
kit érdekel egy független képviselő kampánykörútja?
durrbele
2012. június 26. 16:35
Vidd onnan a cigányaidat és akkor máris megindúl a fejlődés.Neked meg kevesebbe kerűlne ha indiába vagy kanadába vinnéd kedvenceidet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!