Szakdolgozat-ügy: bizonyítékokat vár a Fidesz

2012. május 04. 18:49

A Fidesz továbbra is azt kéri, hogy vagdalkozás helyett bizonyítékokkal támasszák alá, hogy másolás nélkül készítette Gyurcsány Ferenc a szakdolgozatát.

2012. május 04. 18:49

Nagyra értékeljük, hogy a Demokratikus Koalíció fontosnak tartja Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának ügyét, de sajnálattal vesszük tudomásul, hogy csak beszélnek róla, de a bizonyítás terén semmi sem történik” - írta közleményében Selmeczi Gabriella. A szóvivő közölte: a Fidesz továbbra is azt kéri, hogy „kétségbeesett vagdalkozás és gyanúsítgatás helyett bizonyítékokkal támasszák alá, hogy másolás nélkül készítette Gyurcsány Ferenc a szakdolgozatát, ugyanis eddig minden bizonyíték a plágium mellett szól”.

Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője pénteken arról beszélt, hogy pártja a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás folytatásaként értékeli, hogy a Pécsi Újság szerint a korábbi hírekkel ellentétben mégis megvan a Pécsi Tudományegyetem Földrajzi Intézetében Gyurcsány Ferenc sógorának, Rozs Szabolcsnak az 1980-ban írt szakdolgozata. Úgy fogalmazott, nem lepődött meg, amikor hirtelen előkerült „valami”, amit Rozs Szabolcs szakdolgozatának mondanak, sőt abban is biztos, hogy hamarosan ugyancsak megtalálnak majd „valamit”, amire ráfogják, hogy Gyurcsány Ferenc szakdolgozata.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Styl
2012. május 06. 11:23
"A Fidesz továbbra is azt kéri, hogy vagdalkozás helyett bizonyítékokkal támasszák alá, hogy másolás nélkül készítette Gyurcsány Ferenc a szakdolgozatát." Gyurcsány Ferenc továbbra is azt kéri, hogy vagdalkozás helyett bizonyítékokkal támasszák alá, hogy másolással készítette a szakdolgozatát. Pillanatnyilag így áll a dolog. :) Jogilag meg egyenlőre Gy.F. áll jobban. Már csak azt mondja el valaki, hogy miért is kell az egész médiának egy súlytalan bukott emberrel foglalkozni? Ez csak terelés a Fidesz részéről. Kiflicsücsök kisasszonyka inkább Ángyán vádjairól nyilatkozgasson, meg arról hogy az MTI hogy hivatkozhatott egy lejárató hazug blogra, ami még meg sem íródott. :)
fleurety
2012. május 05. 15:04
Már nem azért, de vádaskodás esetében a vádlónak kell bizonyítania a megvádolt bűnösségét.
garat
2012. május 05. 13:44
Még mindig nem értem. Eddigi bizonyítékok? Ha ennyire nagymenők vigyék az ügyet bíróság elé. Sosem gondoltam volna, hogy visszajön a középkor: ugyanis ott volt divat, hogy a vádlottnak az ártatlanságát kell bizonyítania és nem a bűnösségét. ;) Gratulálok a koncért csaholó kutyáknak.
pikkpakk
2012. május 05. 11:21
http://www.origo.hu/itthon/20120505-gyurcsany-ferenc-leckekonyvevel-vag-vissza-a-demokratikus-koalicio.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!