Fidesz: Gyurcsány megmagyarázná a megmagyarázhatatlant

2012. május 03. 10:16

Selmeczi Gabriella szerint Gyurcsány Ferenc csak vádaskodik, de még nem sikerült tisztáznia magát szakdolgozata ügyében.

2012. május 03. 10:16

Gyurcsány Ferenc tegnap az ATV-ben próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, de még ott sem sikerült tisztáznia magát. Semmiféle érdemi cáfolatot nem tudott előadni a gyanúsan egyező szakdolgozatok ügyében. Csak vádaskodik, vagdalkozik tovább, de ez szánalmas próbálkozás, hiszen az alapvető kérdésre továbbra sem válaszol” – írta közleményében Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője.

Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este azt mondta: diplomamunkájához a forrásanyagok egy részét és az inspirációt a Rozs család balatonfüredi házában szerezte, de nem másolta le akkori sógora szakdolgozatát. Kifejtette, a plágium csak úgy bizonyítható, ha két dolgozat megegyezik, mivel azonban mind az ő diplomamunkája, mind Rozs Szabolcsé eltűnt a pécsi egyetemről, az ügyben csak sejtetni vagy gyanúsítgatni lehet. Meggyőződése, hogy diplomamunkáját és sógoráét is ellopták az egyetemről, mondván, nehezen hihető, hogy véletlenül éppen ez a kettő tűnt el. Arra a kérdésre, hogy volt-e köze a dolgozatok eltűnéséhez, kilopásához határozottan nemmel válaszolt.

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Qrrens
2012. május 03. 13:34
Megtalálták Rozs Szabolcs dolgozatát az egyetemen most majd kiderül hazudik e fleto!!!
trespass
2012. május 03. 12:45
A selmeczi is bebizonyíthatná, hogy nem igazak azok híresztelések amelek szerint rendszeresen kefél kövérrel (is) a házelnöki dolgozószobában.
lai-cini
2012. május 03. 12:41
Nem kedveltem Gyurcsányt, de a Fidesz azt a módszerét sem amikor a róla rosszat mondókat megpróbálja lejáratni, bemocskolni BIZONYÍTÉKOK nélkül, pl. Ángyán!
Vaskereszt
2012. május 03. 12:08
az emberekről az utolsó bőrt is lenyúzzák az új adókkal, amit pl. a víz- és szemétszállítókra vetnek most ki, meg a többi ócska kis szar adó, telefon- sárgacsekk, ésatöbbi, de azért erről kell beszélni. ezt hívják úgy, hogy a közbeszéd tematizálása. a szoci-dk meg a fidesz politikusait egy túlélósó, "hunger games", vagy "battle royale" keretében kéne egymásnak engedni. A biztonság kedvéért a győztes túlélőket is agyonlőni, és így megtisztulna végre a magyar közélet ezektől a rohadék parazitáktól. Mindegy legalább ha ezen ügy lezáródik, akkor a gyurcsótány geci is eltakarodik végre, és végre kicsit lényegesebb dolgokkal tudunk foglalkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!