Tages Anzeiger: Szokatlan indok miatt kerülte el Schmitt a felelősségre vonást

2012. március 28. 08:38

A svájci lap beszámolója megemlítette, hogy a magyar köztársasági elnök bírálói szerint a bizottság „tisztára akarta mosni” az elnököt, mivel Orbán Viktor bizalmasának számít.

2012. március 28. 08:38

A Tages Anzeiger részletes beszámolója szokatlannak nevezte az indokot, amellyel Schmitt Pált nem vonják felelősségre doktori disszertációjának hiányosságai miatt. A svájci lap cikke kiemelte, hogy a vizsgálóbizottság jelentése kerülte a plágium szót, és nem tett ajánlást a doktori cím megvonásával vagy megtartásával kapcsolatban.

A szerző felidézte, hogy az ügyet a HVG indította el az év elején, végül kitért arra is, hogy az elnök bírálói szerint a bizottság „tisztára akarta mosni” az elnököt, mivel Orbán Viktor bizalmasának számít.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. március 28. 11:10
"Tages Anzeiger: Szokatlan indok miatt kerülte el Schmitt a felelősségre vonást" Nem szokatlan ez, János bá kísért ami nem csoda hiszen legjobb tanítványi rontottak rá a népre...
Honfi-fi
2012. március 28. 10:57
Az egész konzervatív jobb oldal helyett ég a pofám. Kapitális szégyen, amit a Fidesz itt sumákol és vérciki, hogy Schmitt nem oldja fel az erkölcsi és morális feszültséget a lemondásával.
kaposzta13
2012. március 28. 10:54
Az dobjon plagiumot ra,aki soha nem masolt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!