Elhatárolódik a Fidesztől az esztergomi KDNP

2012. március 12. 13:28

A KDNP napokban megválasztott esztergomi elnökének közlése szerint a városban nincs frakciószövetségben a Fidesz és a KDNP, a képviselő-testületben sincs KDNP-s képviselő.

2012. március 12. 13:28
Révfalvi Gergely közleményében jelezte: a jövőben sajtó-helyreigazítási pert fog kezdeményezni minden olyan közlemény esetében, amelyet Fidesz-KDNP névvel adnak ki Esztergomról. „A lehetséges együttműködésről tárgyalunk a helyi Fidesszel, de csak azokkal, akik a törvényes működést támogatják az erőpolitizálás ellenében és együtt akarnak dolgozni a városért a képviselő-testületben” – mondta. A párt friss helyi elnöke úgy fogalmazott, célja a KDNP alulról való újjáépítése Esztergomban, családi programok szervezésével, a vallási élet gazdagításával.
  
Steindl Balázs, a helyi Fidesz-frakció vezetője az MTI érdeklődésére azt közölte: a választáson Fidesz-KDNP-jelöltekként indultak és az emberek így szavaztak bizalmat nekik. Mint hozzátette, tájékozódik az ügyben, azt követően alakítja ki végleges álláspontját.
 
Esztergomban a KDNP korábban több alkalommal elhatárolódott a Fidesz helyi szervezetétől. Egy évvel ezelőtt, a korábbi elnök, Mészáros János nyílt levélben tiltakozott a Fidesz-KDNP-frakció elnevezés ellen.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sebaj Tóbiás
2012. március 12. 17:42
Este megnézem a Becstelen brigantik címü fimet. Csak azt nem tudom miröl jutott ez eszembe...
nyugalmazott tanár
2012. március 12. 15:05
A két hír azért nem ugyanaz!!!! Elhatárolódik a Fidesztől az esztergomi KDNP vagy Esztergomban a KDNP korábban több alkalommal elhatárolódott a Fidesz helyi szervezetétől. Nem kicsi a különbség! Sőt. Az egyik vihar a levesestálban, a másik egy országos koalíció nem létező válságára utal. Vagyis hazudik. Ennyire nem kellene bulvárosodni!
novara
2012. március 12. 14:36
Amit a fidesz az érseki városban "alkot",az jelentősen nélkülözi a spiritualitást. Köznapian nem ciki,kurva gáz...
Dr. Táskás Tóni
2012. március 12. 14:23
Én pedig elhatárolódom a fidesztől és a kdnp-től egyaránt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!