A Fidesz Gyurcsányékat faggatja

2012. március 08. 15:50

A párt szóvivője többek között arra kíváncsi, hogy került-e közpénz a Kóka Jánossal és Oszkó Péterrel közösen birtokolt cégbe?

2012. március 08. 15:50

Négy kérdéssel fordult a Fidesz szóvivője Gyurcsány Ferencékhez a Bulgáriában alapított cégükkel kapcsolatban; Selmeczi Gabriella egyebek mellett arra kíváncsi, került-e közpénz a vállalkozásba. A Heti Válasz számolt be arról, hogy Bulgáriában közös cégbe fogott Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök, Kóka János, az SZDSZ egykori elnöke, Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége és Oszkó Péter korábbi pénzügyminiszter.

Selmeczi Gabriella csütörtöki sajtótájékoztatóján ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „újra összenőtt, ami összetartozik, a politika után immár a gazdaságban is összeállt a csapat”. Hozzátette: „egy olyan cégben sikerült összetalálkozniuk” — a Cellum-csoportban —, amelyet kormányzásuk alatt tőkésítettek fel 720 millió forint közpénzzel. Ezzel kapcsolatban a szóvivő négy kérdést intézett az érintettekhez: el tudnak-e számolni a Cellum-csoporthoz került közpénzekkel; folyt-e közpénz a bulgáriai vállalkozásba; „van-e olyan takargatnivalójuk az ügyletben résztvevőknek”, amiért nem Magyarországon, hanem Bulgáriában vállalkoznak; és alkalmaztak-e offshore-technikákat?

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2012. március 09. 09:58
ez a selmeczi olyan hülye, hogy nem lehet szavakkal leírni: "van-e olyan takargatnivalójuk az ügyletben résztvevőknek”, amiért nem Magyarországon, hanem Bulgáriában vállalkoznak; " bazz, a bolgár piacra akarnak betörni :) akkor hol a faszomba vállalkozzanak? Luxemburgban? Indokínában? Kész vagyok. sötétség a köbön...
Sebaj Tóbiás
2012. március 09. 07:20
Na látom valami idióta fideszdroid azzal töltötte az éjszakát, hogy végignyomkodta a tetszik gombot ebben, az Orbán Viktoros, és a Plagi bácsis topikban. Amikor tegnap aludni mentem, tizenegy körül, még mindegyiknél fordított állás volt. És miután az utolsó hsz.-ek űgy éjfél táján történtek, kevéssé valószínü, hogy az a pár álmos hozzászóló lehetett az aki összesen mintegy százharminc lájkot nyomott erre a három témára.
G. Pantyelejevics
2012. március 08. 19:17
Felmerül a kérdés, mi van akkor, ha került közpénz? Akkor kiáll Fideszesze Gabika és elmondja, "Igen. Került bele közpénz. És ez így szerintünk teljesen rendben is van. Hisz mi mást mondhatnánk akkor, amikor pártunk és kormányunk vezetője és népes családja is erős vonzalmat érez a kapott közpénzek irányába."? Mást nagyon nem mondhat, ahhoz valahonnan erkölcsi alapot kellene találni és olyat a pártjában ehhez nem lel. Kedves Gabika! Kedves narancsnyikok! Ideje lenne elkezdeni a jelen és a jövő közpénzeiért aggódni! Felelősségre vonni bárkit csak az tud, aki maga patyolattiszta.
HSL
2012. március 08. 19:08
addig se a közgépről megy a duma lopnak mind és lopni fognak magyar elit = magyar maffia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!