Fidesz: Borsodi szocialisták szponzorálják az éhségmenetet

2012. február 05. 16:37

A Fidesz sajnálja, hogy a szocialisták pártpolitikai célra használják fel a nehéz sorsú embereket.

2012. február 05. 16:37

A Fidesz miskolci szervezetének elnöke szerint borsodi szocialisták szponzorálják azt az éhségmenetet, amely hétfőn indul el Miskolcról Budapestre; Sebestyén László  vasárnap, miskolci sajtótájékoztatóján azt mondta, a Fidesz sajnálja, hogy a menetben résztvevő, valóban nehéz sorsú embereket pártpolitikai célokra használja fel a lejáratódott MSZP.

 
Az országgyűlési képviselő úgy fogalmazott: „Gúr Nándornak, az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökének a Gyurcsány és Bajnai kormányok idején egy egész céghálózat állt a rendelkezésére, hogy a megyébe érkező, foglalkoztatást segítő közpénzek felhasználása ellenőrizhetetlen legyen, akkor bezzeg nem segített éhségmenetet szervezni a Parlament elé”.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2012. február 06. 08:05
Fideszes tolvajok miatt hiúsult meg egy négyszázmilliós korházmodernizáció. A csókos haver nem nyerhetett a drágább ajánlatával a Philips előtt, ezért hagyták az EU pénzt elúszni: http://index.hu/belfold/2012/02/06/nem_nyerhetett_a_dragabb_ejtettek_a_beszerzest/
nyugi
2012. február 06. 00:47
"meg volt" DDDDD Amper nem?
emhem
2012. február 05. 22:39
hát nemtom, ez azért a képmutatás magasiskolája.. kb, mint amikor gyurcsány követeli, hogy orbán mondjon le..
kjkj945
2012. február 05. 21:20
„Munkát, kenyeret, és a megélhetéshez elég bért!" felkiáltással indul el Miskolcról hétfő reggel 9-kor Budapestre az éhségmenet, amely a borsodi emberek lehetetlen helyzetére akarja felhívni a figyelmet. A megmozdulást négy kistelepülés két szocialista és két független polgármestere, illetve öt helyi lakos szervezte, s gyalog egy hét alatt teszik meg a közel 200 kilométeres távot a régi 3-as úton. A tiltakozó akciót az MSZP is felkarolta: szállást, kétszeri meleg étkezést, forró italt biztosítanak a menetelőknek. Ezenkívül két fűtött mikrobusz és egy mentőápoló is követi a csapatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!