Tüntetnek a BKV-szakszervezetek

2012. január 26. 09:57

Az Index értesülései szerint február 7-én közösen tüntetnek a BKV szakszervezetei, mivel szerintük a cég semmibe veszi a dolgozókat.

2012. január 26. 09:57

Az Index úgy tudja, hogy február 7-én közösen demonstrálnak majd a BKV szakszervezetei a cég székházánál. A VTDSZSZ és a KEKSZ szerint a vállalat vezetése semmibe veszi a dolgozókat: nem folytak érdemi tárgyalások a kollektív szerződés felmondása után és a bértárgyalásokat sem veszik komolyan. A tüntetés a szervezők szerint a munkavállalók érdekekein túl az utasokról is szól, mivel veszélyben látják a céget, így a szolgáltatások fennmaradását is.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szikjáró
2012. január 26. 13:18
az a gond, hogy akik sztrájkolnak, azok a tulajdonképpeni dolgozók, gyakorlatilag pont ők azok akik vétlenek a kialakult helyzetért.(illetve nagyobbrészt). a fejesek meg mélyen kussban vannak, pedig őket és mindennemű üzleti megmozdulásukat/ismerőseik üzleti megmozdulásait kellene végignyomozni. meglehet érdekes adatok kerülnének napvilágra. csakhogy ettől minden párt iszonyodik valamiért, és nem zörög a haraszt...
anticonstitutionnelle
2012. január 26. 10:16
Nyújtsátok be az államnak a számlát a kedvezmények miatt elmaradt bevételek után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!