Tages Anzeiger: Orbán az EU ellen mobilizálja híveit

2012. január 17. 08:56

A svájci lap cikke szerint a kormánypárt és a szélsőjobboldal együtt mobilizálja híveit az Európai Unió ellen a „Béke menete” nevű rendezvényen.

2012. január 17. 08:56

Bernhard Odehnal beszámolója szerint a kormánypárt s a szélsőjobb együtt mozgósítanak a el- és külföldi kritikák ellen. A Tages Anzeiger cikke hírt adott arról is, hogy a Jobbik hétvégi rendezvényén uniós zászlót égetett. Ismertette, hogy 1000 Jobbik-szimpatizáns skandálta, hogy „Vesszen az EU”, miközben Novák Előd benzinnel meggyújtotta a lobogót. A cikk említést tett arról is, hogy ezzel egy időben az „antiszemita” Csurka István az EU és az IMF ellen tüntetett Szegeden. Hozzátette, hogy Csurka az unióból való kilépést követelte, és támogatásáról biztosította Orbán Viktort.

A svájci lap arra is kitért, hogy Orbán Viktor rugalmasságot mutatott a Brüsszellel folytatott tárgyalások kapcsán, ugyanakkor politikai véleménynek minősítette a kritikákat. Kijelentette: Orbán az EU ellen mobilizálja híveit. A „Béke menete” nevű rendezvényről megjegyezte, hogy azon a szélsőjobb és a Fidesz együtt akar demonstrálni az unió ellen – idézi Odehnal írását a Médianéző.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. január 17. 13:12
Nézd má' ! Hirtelen tényező lett a Csurka! "A „Béke menete” nevű rendezvényről megjegyezte, hogy azon a szélsőjobb és a Fidesz együtt akar demonstrálni az unió ellen – idézi Odehnal írását a Médianéző." ------------------- Komolyan mondom, ezeknek valami veszettség elleni oltás kéne!
egypolgár
2012. január 17. 12:25
Most olvasom a hírekben, hogy további állami pénzeket kaphatnak az adórendszer vesztesei. Most zavarban vagyok...... Nem egész egy éve azt hallottam, olvastam, hogy aki azt mondja rosszabbul járhat az új adórendszerrel az hazudik, ez megint csak szocialista fogás és rémhírkeltés. Maga Orbán Viktor is azt nyilatkozta, hogy senki nem járhat rosszul az új egykulcsos adórendszerrel. Hát én ezt komolyan nem értem..... Már nem is tudom mit gondoljak :D
egypolgár
2012. január 17. 12:20
Tudtam, hogy ez a Thürmer Gyuszi egy nagy manipulátor! De mekkora szemétséget, hogy Brüsszelben is alánktesz....!!! Ha egnem kérdeztek szerintem még a Jobbikos zászlóégetés mögött is ő illetve a szélsőbalosok vannak! Viktorunk megmondta még 2006-ban, hogy a jobbikosok csupa jószándékú fiúk.
ZolieM
2012. január 17. 12:15
Az ellenzék és a szélsőbaloldal együtt mobilizálja az Európai Uniót Magyarország ellen a médiában és mindenféle fos rendezvényen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!