Szarvasokat foglalt le az adóhatóság

2012. január 30. 12:42

Adótartozás miatt tizenkét pettyes szarvast foglalt le az adóhatóság egy Veszprém megyei cégtől.

2012. január 30. 12:42

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Veszprém Megyei Adóigazgatóság vezetője elmondta: a vámhivatal pénzügyőrei egy vámeljárás során derítették ki, hogy a Veszprémhez közeli településen található cég jelentős adótartozást halmozott fel. A tartozás fejében a végrehajtók ezért lefoglalták és elidegenítési tilalom alá helyezték a Horvátországból importált tizenkét pettyes szarvast.

Dégi Zoltán hozzátette: mivel az adóhivatal nem rendezkedett be állattartásra, szakembert, úgynevezett zárgondnokot jelöltek ki, hogy gondját viselje az állatoknak. Az igazgató közlése szerint a kijelölt zárgondnok az importáló, az adótartozással rendelkező cég. Amennyiben azonban a vállalkozás a határidőig nem egyenlíti ki adótartozását, akkor elektronikus árverésen értékesítik a szarvasokat.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
novara
2012. január 30. 14:16
Ezt hivják szarvas-hibának...
kjkj945
2012. január 30. 13:52
Már csak a hétpettyes katicabogarat kell lefoglalni.
anticonstitutionnelle
2012. január 30. 13:43
Azt hittem már ők is Schmitt rezidenciáján vircsaftoltak.
rogananti
2012. január 30. 12:56
a semjén majd lelövöldözi őket, aggodalomra semmi ok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!