Schiffer az ördöggel is szövetkezne a kétharmadért

2012. január 10. 10:33

Az LMP nem hajlandó semmilyen választási szövetségre, mert nem akarják rehabilitálni az MSZP-t. Ugyanakkor a 2014-es választások után az ördöggel is szövetkeznének, hogy meglegyen a kétharmad az alkotmányosság visszaállítása érdekében.

2012. január 10. 10:33

Az LMP nem hajlandó választási együttműködésre, önálló pólusképző erőként úgy kívánja leváltani a Fidesz-KDNP-szövetséget 2014-ben, hogy semmiféle rehabilitációban nem kívánja részesíteni azt kurzust, amely nagy mértékben előidézője a Fidesz kétharmados többségének – jelentette ki az LMP frakcióvezetője az MR1-Kossuth Rádióban.

 
Schiffer András szerint az LMP azok számára kíván alternatíva lenni, akik úgy akarják elküldeni az „Orbán-rendszert”, hogy közben nem sírják vissza az MSZP-t sem. Mint mondta, a 2014-es parlamenti választások után viszont az LMP „akár az ördöggel is hajlandó szövetkezni” annak érdekében, hogy létrejöjjön egy kétharmados többség az alkotmányosság visszaállítása érdekében. Hozzátette, hogy ebben partnerként számítanak a mai kormánypárti szövetséghez tartozó képviselőkre is.

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dr.Kvasztics Fedor
2012. január 10. 16:19
Tudom, tudom, mindig jót akartok, csupa filantróp van köztetek. Megváltjátok a világot, akkor is ha az beledöglik. A kormány ellehetetlenítésén ti keményen dolgoztok, lelketek rajta. A külföldi körök melyik állampolgárok pártjára álltak? Mert jó néhányan úgy érezzük, hogy a mienkére nem. Ha pedig csak az egyik féle irányultságú állampolgárok pártjára sikerült állniuk, akkor azt úgy hívják, hogy belügyekbe történő beavatkozás.
tevevanegypupu
2012. január 10. 15:50
Jobb lesz az ordoggel szovetkezni mar a valasztasok kozben, mert a dk valoszinuleg elviszi az lmp szavazoit. Richard Fielnek melyen a zsebebe kell nyulni ugy tunik..
Kosinva
2012. január 10. 14:53
Gondolom az LMP-sek a Jobbikra gondoltak, mint az ördögre. De amíg az LMP nem nyírja ki az MSZP-t és a DK-t, addig még egy LMP-Jobbik koalíció sem fog tudni összekaparni egy kétharmadot. A Fidesz meg addig biztosan összetart, amíg Orbán ott van.
hátakkor
2012. január 10. 14:39
de hol van Richard Field??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!