MSZP: Orbán szégyenbe taszította hazánkat

2012. január 07. 11:11

A szocialisták úgy vélik, hogy Orbán Viktor „gazdasági szabadságharca” megbukott, ezért a Fidesznek új miniszterelnököt kell jelölnie.

2012. január 07. 11:11

Az MSZP szóvivője szerint Orbán Viktor kormányfő „szégyenbe taszította” Magyarországot, politikája és „gazdasági szabadságharca” megbukott.

Kormos Kata szerint ezért - mint azt az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében írta - a Fidesznek nincs más választása, mint hogy új miniszterelnököt jelöljön, hogy visszavonja az új alaptörvényt, valamint a hozzá kapcsolódó sarkalatos törvényeket. Ez a minimumfeltétele annak, hogy Magyarország haladéktalanul visszaszerezhesse méltó hírét és nevét a nagyvilágban, ma ugyanis bár „az egész világ ránk figyel Európától Amerikáig, csakhogy minden esetben elmarasztaló hangnemben kerül szóba hazánk” - vélekedett a szocialista párt szóvivője.
 

Összesen 286 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szikjáró
2012. január 09. 09:17
ím látám, mikoron a kutya, önnön tévedhetetlenségébe vetett hitétől űzve kőfal felé rohana, és reménykedék, hogy amaz tudatlan jószág eszére térvén megkerülé, avagy által ugrá azt. és látám, miként egy bolha, eme legutolsó minden féreg között, mely más élők vérét szívja naphosszat, ám haszna semmi, ugrála és hangoskodék amaz kutya hátán. bizony mondom néktek a belem kiröhögtem. :D
korona
2012. január 08. 04:54
(Belinkelt írás) Bodó K. Attila: Kedves magyar Honfitársaim! A nemzetközi pénzhatalom, a posztbolsevik és liberálissá átvedlett egykori judeobolsevik kollaboránsaikkal, valamint destruktív és destabilizáló magyarellenes szövetségeseivel szövetkezve a magyar nemzet ellen hirdettek totális háborút! Most a magyar népnek kell saját magáért egységet és erőt mutatnia. Honfitársaim! Itt most nem csupán Orbán Viktorról van szó, hanem leginkább rólunk magyarokról és a mi magyar jövőnkről! Ha most nem mutatunk erőt és kellő ellenállást, kitartó elszántságot, akkor ebben az országban a nemzetközi pénzhatalom felszámol minden olyan politikai és közéleti tényezőt és szervezetet, amely eddig a magyarság érdekében munkálkodott és kész munkálkodni a jövőben is. Mindegyiket kivétel nélkül! Megpróbálnak minket megosztani. Egymással szemben kijátszani. Fel kell ismernünk ezt a régi praktikát. Félre kell tenni minden olyan ellentétet, amely a nemzeti oldalt megoszthatja. Most az a fontos, ami minket összeköt és nem az, ami politikai kérdésekben a nemzeti jobboldalon elválaszt. Ezt magyarságnak hívják! Most minden igaz magyart a nemzet érdeke egy zászló alá hív! Később ráérünk belső dolgainkat elrendezni! Légy éber magyar!
Talibán
2012. január 07. 23:32
"Az MSZP szóvivője (Kormos Kata) szerint" No comment.
tutturuttu
2012. január 07. 20:54
A szülők válasza! Tisztelt Magyarország polgárai! Már régen nem bírunk mi sem vele! Régebb óta áll gyógykezelés alatt, ennek ellenére nem javul az állapota! Sajnos nekünk, mint szülőknek nagy szégyen a viselkedése, mert bizonyára tudják, h - mi, szülők és barátaink, akik most kormánytagok, vagy fontos tisztséget betöltők - bizony abban az átkos szocializmusban nem ezt tanultuk, tanítottuk, szerettük! Hiába no, ez a gyerek nagyon elfajzott! Rá sem ismerünk az egykori daliás gyerekre, aki valamikor olyan szép sukár csávó volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!