Mesterházy: Az idősek számíthatnak az MSZP-re

2012. január 31. 10:46

A szocialisták pártelnöke szerint a mostani kormány sokszor szembeállítja egymással a nemzedékeket, az MSZP viszont mindig fontosnak tartotta az idősekről való gondoskodást.

2012. január 31. 10:46

Mesterházy Attila a Tisztelet Társasága születésnapi tisztújító kongresszusán arról beszélt, hogy az Európai Unióban 2012. az aktív időskor, a nemzedékek közötti szolidaritás éve, és minden politikusnak kötelessége gondoskodni arról, hogy a nyugdíjasok és a szépkorúak békében, nyugodt körülmények között, de aktívan élhessenek. Az MSZP pártelnöke szerint azonban a mostani kormány nemhogy nemzedékek közötti szolidaritást sugározna, hanem inkább sok esetben szembeállítja a nemzedékeket egymással. Hozzátette: az MSZP az elmúlt 20 évben mindig fontosnak tartotta az idősekkel való együttműködést, a róluk való gondoskodást, és a nyugdíjasok a továbbiakban is mindig számíthatnak az MSZP-re. 

Schmuck Andor, a Tisztelet Társasága ügyvezetője a Duna Palotában megrendezett eseményen beszédében egyebek mellett megjegyezte, hogy valamennyi parlamenti pártot meghívták a rendezvényre, de a Fidesz, a KDNP és Jobbik nem jelzett vissza, az LMP nevében pedig Karácsony Gergely frakcióvezető-helyettes azt válaszolta, hogy jó munkát kíván, de nem tud részt venni a rendezvényen.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. január 31. 14:00
Anyukám azt mondta: Eddig sem számítottunk tőlük semmi jóra, azt meg is kaptuk! Attika! Miközben ti fiatalítottatok, a fiatalok közül jó néhányan idősek lettek. Ez az élet rendje. Meg az, hogy a mai idősek fiatal korukban élvezték áldásos tevékenységeteket! Szerintem az Opera előtti gyülevészekre számíthattok, meg Szanyi szavazóira.
Faqtya ezredes
2012. január 31. 13:55
Jaja, háromhatvanas kenyér, ingyen repülés, husz évre megigért gázárnememelés - helyett 0,4 százalékos nyugdij"emelés", bokroscsomag, lakásban megfagyás.
Panzergeneral
2012. január 31. 13:51
Ha az idősek alatt Biszkut érti, akkor igaza van: már csak azok számitanak a maszopra.
kjkj945
2012. január 31. 13:30
És a békemenetben a maszop szerint a nyugdijjasok voltak többségben. Fából vaskarika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!