Békemenetet szerveznek a kormány szimpatizánsai

2012. január 11. 10:44

Kérünk minden magyart, aki szándékainkkal egyetért, akinek fontos hazánk függetlensége és fölemelkedése, aki szentnek tartja a polgári demokrácia eszményeit, csatlakozzon hozzánk és tartson velünk! – írják a szervezők.

2012. január 11. 10:44

„Mi, magyar demokraták, akik hiszünk egy erkölcsös polgári demokráciában, hiszünk a nemzet függetlenségében, hiszünk hazánk jelenében és jövőjében, akik saját akaratunkból választottunk magunknak kormányt, amelytől hazánk felvirágoztatását várjuk, a kommunizmus és posztkommunizmus lélekölő évtizedei után egyre növekvő aggodalommal látjuk, hogy a nemzetközi nyilvánosságban megjelenő félrevezető és elfogult híradások miképpen erősítenek föl egy olyan közhangulatot, amely méltatlan és igazságtalan színben tünteti fel országunkat, s amely egyre nagyobb károkat okoz hazánk gazdaságának és a magyar embereknek. (...) Mi, magyar demokraták ezért békemenetet hirdetünk január 21-én, szombaton délután 16 órára a budapesti Hősök terére, ahonnan az Országházig megyünk. (...)” – olvasható a Magyar Hírlap közleményében.

A szervezők „civilszervezetek, közéleti személyiségek és minden hazafi csatlakozását” várják. A kezdeményezők között említik Bayer Zsolt közíró, Bencsik András főszerkesztő, Bencsik Gábor történész, Bíró Ica énekes, Pataky Attila zenész, Pozsonyi Ádám író, Schulek Ágostonné, Stefka István főszerkesztő, Szentmihályi Szabó Péter író, Szalay Károly író, Széles Gábor vállalkozó, és Szőnyi Kinga műsorvezető nevét. A nyilatkozatot és a békemenetet a Civil Összefogás Fórum tagjai is támogatják.

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2012. január 21. 16:15
A zászlóégetés igaz volt. Ez álságos.
Narancsliget
2012. január 11. 15:41
Ez a tüntetés egy hatalmas ökölcsapás lesz a nemzetközi pénztőke pofájába. Én tuti ott leszek. A kabátom alatt kicsapom a farkamat, miközben magamban csak röhögök a sok szánalmas elempésen, emszpésen, dk-son meg jobbikoson. Ezt nektek, gecik! Ez egy jó kis demonstráció lesz, a kormányért. Hajrá Viktor! Add meg nekik! Magyarország megújul!
Elinor Yosef
2012. január 11. 15:10
Bayer olyan a Fidesznek, mint Gyurcsány az Mszp-nek. Vállalhatatlan.
Soma
2012. január 11. 14:23
A Kormánynak! Nem az számít, hányan mennek tüntetni, az számít, hányan fognak újra Önökre szavazni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!