Török: Orbánnak mennie kell

2011. december 22. 15:59

Az MSZP-s politikus szerint a bóvli kormány magyarellenes politikát folytat.

2011. december 22. 15:59

Ez a bóvli kormány magyarellenes politikát folytat, a hazája ellen cselekszik ez a kormányzat. A bóvli kormány minden intézkedése mintha a haza egyfajta elárulására törekedne, vagy pedig elvesztette a józan eszét teljesen a miniszterelnök” – fogalmazott Török Zsolt, aki szerint mindkét problémára az a megoldás, ha Orbán Viktor távozik a hatalomból.

Az MSZP-s politikus a Standard & Poor's Magyarországot leminősítő döntése kapcsán hangsúlyozta: ha a „bóvli miniszterelnök” nem foglalkozik a hitelminősítőkkel, akkor nem foglalkozik a magyar emberekkel, hiszen a leminősítésnek nagyon súlyosak a társadalompolitikai hatásai. A szocialista képviselő az ilyen következmények közé sorolta, hogy elmaradhatnak a külföldi befektetések és drágulhat az államkötvények finanszírozása, ami szerinte azt jelenti, hogy nem csak a jelenlegi generációt adósítja el a „bóvli kormány”, hanem „unokáinkat is olyan adósságspirálba hajtja bele, ami beláthatatlan következményekkel jár”. Mint mondta, a leminősítés miatt gyengülhet a forint, ami a villany, a gáz vagy akár a benzin árának emelkedéséhez vezethet.

Ugyancsak a negatív következmények közé sorolta, a leminősítés hatására sokkal rosszabb pozícióból indul neki az IMF-tárgyalásoknak a kormány, szigorúbb feltételeket szabhatnak Magyarország számára, ami azt jelenti, hogy vagy durvább megszorítások jöhetnek a kormány hibája miatt vagy nem is tudunk megállapodni. Ha pedig nem tudunk megállapodni, akkor februárra, márciusra finanszírozhatatlanná válik a magyar gazdaság – mondta.

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. február 17. 07:56
Zsóti nem irom hogy Faszfej vagy mert kideríti rólad a bíró hogy nem vagy közszereplő aztán fizethetek az igazságért. Hümm!
Next adósság
2013. február 17. 07:56
Zsóti nem irom hogy Faszfej vagy mert kideríti rólad a bíró hogy nem vagy közszereplő aztán fizethetek az igazságért. Hümm!
Krupp Skya
2011. december 23. 07:54
Török ha úgy vesszük, hogy a farkad is török akkor te tulajdonképen törökverő vagy.
Senki Alfonz
2011. december 22. 22:50
Akkor ez a Törökzsóti nem politúrurológus, hanem tömegszex-szervező. Jól összejött a csapat, mint a közös ellenség temetésén! Jó tanács: özvegyet csak fekete gumióvszerrel illik a gyász miatt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!