Elfogták a pénzszállítós tolvajokat

2011. december 07. 10:48

A Hír Televízió értesülése szerint elfogták az egymilliárdos lopás elkövetőit.

2011. december 07. 10:48

A meg nem erősített információk szerint az 1,2 milliárd forint nagy része is előkerült – hangzott el szerdán a Hír TV-ben. Azt nem tudni, hogy három vagy négy tettesről van szó.

A 37 éves Lőrincz Róbert múlt szerdán lopta el a munkavégzéshez használt, általa vezette pénzszállító autót, több mint egymilliárd forinttal együtt. Vasárnap a bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen.

A rendőrség szerda délelőtt sajtótájékoztatót tart az ügyben.

Frissítés: kedd délelőtt a pénszállító sofőr bűntársát, V. Pétert fogták el a XVII. kerületben. Őt csempészet miatt már a NAV is kereste. A sofőrt délután fogták el Budapesten, a búvóhelyén. A hiányzó pénz egy része megkerült a búvóhelyen. A kihallgatások folynak. Az ügyön száz nyomozó hatezer munkaórát dolgozott. Tóth Tamás, a budapesti rendőrfőkapitány szerint az elfogottak szerencsések, hogy még életben vannak, mert ez az óriási összeg felkeltette az alvilág érdeklődését is.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Machiavelli
2011. december 07. 14:28
Nem érdekes, hogy a "Fenséges Bankok" pénzét ellopó gazfickót gyakorlatilag az egész Rendőrség kereste teljes erőbedobással, több mint 100 nyomozó dolgozott az ügyön, míg a bankok gaztettei teljesen törvényesek és a már teljesen tönkrement emberektől is a profitjukat is be tudják hajtatni, nemhogy a pénzüket. Kicsit hasonlít ez a filmgyártók érdekei mentén azonnal ugró Rendőrségre. Arról már nem is beszélve ha bármelyikünk lenne bűntény áldozata az mennyire mozgatná meg a Gazdagok Rendőrségét? Gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy a "Rendőrség" néven nevezett erőszakszervezet a Bankok, filmgyártók és egyéb gazdag érdekcsoportok érdekeit érvényesítő erőszakszervezet, amelyik a mi érdekeinket csak ímmel-ámmal érvényesíti, pedig mi fizetjük, az adófizetők. Ideje lenne ezen mindenkinek elgondolkozni!
Julio Salazar
2011. december 07. 12:46
Gratula a csapatnak ! Szép volt fiúk !
Senye Péter
2011. december 07. 11:36
Annak idején, a nagy angliai vonatrabláskor a sajtó megjegyezte, hogy az a rablás elérte a nagy banki tranzakciók szintjét, a fordítottja gyakrabban előfordult. Most ezt mi is elmondhatjuk, csak a pénz nem kerül meg.
marko11
2011. december 07. 11:19
Mit számít egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!