Fidesz: Rémhíreket terjeszt az MSZP

2011. november 16. 16:32

Selmeczi Gabriella szerint valótlanságot állít és riogat a nyugdíjak, a nyugdíjrendszer átalakítása ügyében az MSZP.

2011. november 16. 16:32

Azzal kapcsolatban, hogy a szocialisták biztosra veszik a svéd nyugdíjmodell bevezetését, Selmeczi Gabriella szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: nincs a kormány vagy a Ház asztalán svéd nyugdíjrendszerről szóló tervezet. „Mivel a baloldal politikusai nem tudnak érdemben részt venni a szakmai munkában, újra rémhíreket terjesztenek” – mondta Selmeczi, aki hozzátette: „én a magam részéről szeretnék majd egyszer svéd nyugdíjas lenni”.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. november 17. 09:07
"Rémhíreket terjeszt az MSZP" Selmeczinek rém, nekünk hír.
Aldo Raine hadnagy
2011. november 17. 00:24
Ez az agynélküli hülyenő mikor takarodik már el valahova?
balint60
2011. november 16. 20:13
A svéd modell lényege, hogy a nyugdíjrendszernek önellátónak kell lennie, azaz a befizetett nyugdíjjárulékokat csak a folyó nyugdíjak finanszírozására szabad felhasználni, ill. csak annyi nyugdíj fizethető ki, mint amennyire fedezetet nyújt a befizetett nyugdíjjárulék. Nos, nem erről beszél és intézkedik OV immár hónapok óta? Akkor mit is tagad a kiflifaló szenátor-asszony?
gróf Bercsényi
2011. november 16. 19:35
Selmeczi művésznő! Miért kell lereagálni azt, hogy az emeszpé már megint nagy nyilvánosság előtt hazudott? Ennek nincs hírértéke! Annak volna, ha egyszer igazat mondana. Foglalkozzanak a Jobbikkal inkább, a dolgok jelen állása és a Nézőpont felmérése szerint az a második legnépszerűbb párt, azaz a potenciális váltópárt, nem a komcsik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!