Lázár válthatja Réthelyit?

2011. október 05. 08:01

Lázár János válthatja Réthelyi Miklóst a Nefmi élén januártól - írja a Népszabadság. A lap úgy tudja, Orbán Viktor még a nyár elején beszélt erről Lázárral. A Fidesz frakcióvezetője akkor nem titkolta, ha miniszter lenne, lecserélné a minisztérium államtitkárait.

2011. október 05. 08:01

Lázár János válthatja Réthelyi Miklóst a humán csúcsminisztérium élén - írja a Népszabadság. A lap szerint a miniszterelnök január elejére tervezi a kormányátalakítást, a kérdés csupán annyi, elvállalja-e Lázár a feladatot.

Kiszivárgott hírek szerint Orbán Viktor a nyár elején beszélt Lázárral a miniszterségről. A lap úgy tudja, a frakcióvezető nem titkolta, hogy kinevezése esetén lecserélné az államtitkárokat, beleértve Hoffmann Rózsát és Szócska Miklóst is.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biomechanoid
2011. október 05. 12:38
Lázár egy arrogáns tapló. Talán tényleg ő kéne a Nefmi élére.
liberálzöld.
2011. október 05. 12:14
Hogy volt fiúk? "Ma délre a forint elérte a 300-as euró-átváltási árfolyamot. Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Egyrészt azért, mert a devizahitelesek nehézségeit tovább fokozza, másrészt azért, mert ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát." Navracsics Tibor 2009. február 3-i sajtótájékoztatóján
turclus
2011. október 05. 11:59
Valaki utánaszámolhatna már a Népszabinál, hány minisztert, és államtitkárt cseréltek már le az "értesüléseik" szerint... :)) Kapásból ezekről biztosan írtak az elmúlt egy évben:Matolcsy, Réthelyi, Martonyi, Navracsics, Hoffmann, Szócska. A találati arány pedig 0, azaz nulla... (Becseyt is tippelgették a nagy számok törvénye alapján. Aztán, amikor tényleg lapátra került, az MH, meg az MN írta meg)
flo
2011. október 05. 11:50
Én egyenesen az "államkassza kulcsát" adnám oda neki. Már bizonyított. Egy megbízható ember, aki csak a köz érdekét nézni. Költségtérítés, közpénzből bérelt S8-as stb. Hódmezővásárhelyen is jól gazdálkodott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!