Komoly vádak a jogi igazgatók ellen

2011. szeptember 15. 20:24

Vádemelést javasol a rendőrség Rényi-Vámos Krisztina, a Budapest Airport Zrt. és Sziebert György, a BKV egykori jogi igazgatója ellen. A Fővárosi Főügyészség kiemelten kezeli az ügyet.

2011. szeptember 15. 20:24

Kötelességszegéssel üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett vesztegetés miatt javasolja a vádemelést Rényi-Vámos Krisztina és Sziebert György ellen a rendőrség. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóságon indított nyomozás adatai szerint Rényi-Vámos Krisztina a Budapest Airport Zrt. jogi igazgatójaként korábbi beosztottja, Sziebert György, a BKV jogi igazgatója közreműködésével irreálisan magas összegű megbízási szerződéseket kötött ügyvédi irodákkal. A kifizetett pénzek egy részét az ügyvédek visszajuttatták az igazgatóknak - értesült az MTI.
   
Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az MTI Hírcentrumnak csütörtökön elmondta: kiemelt jelentőségű ügyről van szó, az ügyészség soron kívül, a lehető legrövidebb határidőn belül dönt a vádemelésről.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2011. szeptember 17. 10:53
Ahogy altatták az ügyet, tartok tőle, hogy újabb évek múlva már senki nem emlékszik az egészre és iwiwes barátaikkal együtt (lásd Oszkó ismerőseit) élvezik a jól meglopott javak gyümölcsét.
Petrov
2011. szeptember 16. 12:16
Igazán örvendetes, hogy soronkívüli üzemmódban már akár két év alatt is el lehet jutni a vádemelésig! Főleg mert már a letartóztatásokhoz is bizonyítékokkal alátámasztott alapos gyanú kellett. Kedves rendőrség-ügyészség-bíróság! Nem sül le a bőr a pofátokról? Elszámoltatás kurvaország módra.
blogen
2011. szeptember 16. 00:21
Jajj, ilyen ügyvédeket még ismerünk! http://vastagbor.blog.hu/2011/09/07/ugyved_3
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!