Jávor: Koncepciós per Zsák Ferenc ellen

2011. szeptember 06. 15:36

Az LMP-s politikus szerint az Audi-beruházást megtámadó Zsák Ferenc ellen koncepciós per folyik. Ez egyértelmű üzenet a civileknek - szögezte le Jávor Benedek.

2011. szeptember 06. 15:36

Jávor Benedek, az LMP országgyűlési képviselője keddi sajtótájékoztatóján kijelentette: a kormány egyértelmű üzenetet küld a civileknek a Tiszántúli Természetvédő Társaság elnökének előzetes letartóztatásával, illetve az ellene folyó koncepciós perrel.

A politikus kedden meglátogatta volna az Audi-beruházást megtámadó Zsák Ferencet a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben, ám erre az ügyészség nem adott engedélyt. „Megfelelően nagy gazdasági érdekek jelenléte esetén a kormányzat és az igazságszolgáltatás is aránytalan és súlyos rendelkezéseket kész meghozni, hogy bizonyos gazdasági érdekkörök útjából minden veszélyt elhárítson” - szögezte le az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának elnöke.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valandil
2011. szeptember 07. 09:06
A "civil" jogvédőknél bevett szokás, hogy nem balhéznak, ha az adott cégtől kapnak "támogatást", "adományokat". Az Audi meg felnyomta őket zsarolásért. Mi ebben a koncepciós per?
Zázrivecz
2011. szeptember 06. 17:00
Jávor rosszul tanulta meg a szövegét, itt kérem diktatúra van és fasizmus! A sajtószabadság veszélyben van, az ellensúlyok rendszere összeomlott stb. Ezt már én is megtanultam az elmúlt bő 1 évben. Azt hiszem, hogy jelentkezem Jávor helyére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!