Javított a Jobbik és az LMP, rontott a Fidesz

2011. szeptember 30. 09:45

Három százalékot veszített biztos pártválasztói közül a Fidesz-KDNP - derül ki a Szonda Ipsos felméréséből.

2011. szeptember 30. 09:45
Egy hónap alatt három százalékot is elveszített a biztos pártválasztók közül a Fidesz-KDNP - derül ki a Szonda Ipsos legfrissebb felméréséből. Míg a frakciószövetség augusztusban 50 százalékon állt, addig szeptember elején mindössze 47 százalékot tudhatott magáénak. Az MSZP támogatottsága lényegében nem változott, a Jobbik három, míg az LMP két százalékkal növelte támogatóinak táborát.
 
Az összes választókorú között a Fidesz-KDNP közel három százalékot esett vissza, a Jobbik stagnál. A szocialisták fél százalékot veszítettek, az LMP két százalékos javulást könyvelhet el.
 
Majd három százalékkal (24 százalékra) nőtt azok száma, akik a kérdezőbiztosoknak azt mondták: nem mennének el szavazni. Emellett kevesebb mint fél százalékkal, 28 százalékra csökkent azok száma, akik nem tudtak vagy nem akartak pártot választani.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2011. szeptember 30. 18:57
Vége lesz itt a Fidesznek! Nem kell 1 év aztán mennek a fazékba. Az MSZP meg szárnyra kap, aztán úgy beelőzi Orbánékat, hogy azok csak néznek..)))) Na ja, max a kedves ellenzék legvadabb álmaiban.
már foglalt
2011. szeptember 30. 16:09
47 / 2 = ? mszp szavazói az ipsos szerint legalábbis 27%
Senye Péter
2011. szeptember 30. 15:10
A Fidesz eddig elkerülte a 'térdre, imához: segítsen az IMF' megoldást. Tud valaki jobbat? Ha eléggé meggyőző és hihető, viheti a voksokat.
Gombóc XVI. Artúr
2011. szeptember 30. 14:42
Az 50% helyett "mindössze" 47%!! Ej-ej gyerekek nem gondoljátok, hogy ez nagyon átlátszó?? Az MSZP összerosálná magát még ennek a feléért is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!