Ezreket várnak a Gyurcsány melletti tüntetésre

2011. szeptember 27. 16:48

A Demokratikus Koalíció szimpátiatüntetést szervez Gyurcsány Ferenc kihallgatásának idejére a Főügyészség épülete elé.

2011. szeptember 27. 16:48

Gyurcsány Ferenc október 3-i ügyészségi kihallgatásának időpontjára szervezett szimpátiatüntetést a volt miniszterelnök mellett a Demokratikus Koalíció. A Főügyészség épülete előtt lebonyolítandó demonstrációhoz több ezer résztvevőre számítanak.

Molnár Csaba, a DK alelnöke elmondta: azt kérik a demonstrálóktól, hogy a kihallgatás ideje alatt „álljanak őrt a köztársaságért, a demokráciáért és a jogállamért”. Emellett a kihelyezett fehér transzparenseken hagyják ott az ujjlenyomatukat, miközben „bent Gyurcsány Ferencet az elfogult, Orbán Viktor politikai parancsának alárendelt ügyészség ugyanerre fogja kényszeríteni”. A szervezők kérik a tüntetés résztvevőit, hogy nemzetiszínű zászlót vigyenek magukkal.

A politikus hangsúlyozta, hogy ebben az ügyben egyetlen megoldást tartanak elképzelhetőnek. Ez Molnár Csaba szerint a következő: „Gyurcsány Ferenc egy órakor bemegy az ügyészségre, majd két órakor úgy jön ki, hogy az ügyészség vele szemben minden gyanúsítást ejtett, és tőle egész Magyarország előtt bocsánatot kért”. Ellenkező esetben a tüntetők folytatják a tiltakozást.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2011. szeptember 28. 09:55
Nincs királyunk, nincs vezérünk, aki azt mondaná, kiáltaná: utánam népem! A Szent Koronát már nem veszik komolyan. Megosztottak bennünket. Uralkodnak felettünk. Elbódítanak bennünket csillogó reklámokkal és kábítószerekkel, alkohollal. Alkoholista nemzet lettünk. Iszákosok. A fiataljaink hevernek a fűben drogtól kábultan, semmire sem képesen. Magatartásbeli erkölcstelenség tengere burjánzik. Rablások, hogy a pillanatot élvezzék. Nincs jövő. Nincs semmi - csak a pálinka, bor, drog és a kéj. Nincs család. Mindenki önzően csak magának él és falánk. Ragadozók lettünk. Ez a gonoszság. Napi program a társunk becsapása, kifosztása, kiröhögése.
korona
2011. szeptember 28. 09:47
A tízezer azért SOK! Még mindig van tízezer, akiknek vannak ismerőseik, barátaik. Ez bizony több, mint tízezer. A kiútlanság, az elkeseredettség, az igazságtalanság viszi rá az embereket, hogy ott keressenek kapaszkodót, ahol az feltűnik, ahol látható. Sokan úgy vélik, hogy a Fidesz satúszorításától még mindig jobb egy volt szocializmus. Miért? Mert ugyan lopni loptak a szocialisták, de juttattak a kisembereknek is némi morzsákat, amit ez a rezsim ma és most, és a jövőben sem fog csinálni. Híresztelik, hogy 20%-kal csökkentik a nyugdíjakat ezek. Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél. Megint és újra a szegényektől akarnak elvenni pénzeket, nem a gazdagoktól. Elszámoltatás nem volt és nem is fog lenni, mert a Fidesz édestestvére az MSZPSZDSZ. A nép tanácstalan. A JOBBIK erőtlen, mert nem adnak nekik teret. Máról holnapra élünk. Kiszolgáltatottak vagyunk. Valójában ezt is akarta elérni az Orbán-csoport. Hogy azt csináljon velünk, amit csak akar. Az Orbán kormány teljesen kiszolgálja a külföldi szipolyozóinkat. És olyan helyzetet teremtettek, hogy a forradalomnak még a szikrája sem villanhat meg. Erodálódunk. Nem magyar ember Orbán Viktor. Neki nem fáj a magyar nemzet.
SBI
2011. szeptember 28. 09:33
Ha lesz sör, virsli , kaviáros szendvics és a búcsú buliján rappelő Feri, akkor talán elmegyek megnézni, hogy miként pörög a nájlonon. Ha éppen akkor Pesten leszek.
kamasuka
2011. szeptember 28. 09:23
http://www.magyarhirlap.hu/hirek.html?r_id=5&hir_id=234284 "2006 a Fidesz puccskísérlete volt" :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!