Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Előzetesben a Kén utcai gyanúsított

2011. szeptember 26. 14:47

Legfeljebb október 25-ig előzetes letartóztatásba helyezte a Fővárosi Bíróság a Kén utcai födémomlás egy gyanúsítottját. A bíróság közleménye szerint a gyanúsított szabadlábon újabb bűncselekményeket követne el.

2011. szeptember 26. 14:47

„Nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett lopás bűntette miatt” rendelte el a Fővárosi Bíróság B. András előzetes letartóztatását legfeljebb október 25-ig. A rongálási, lopási kár összegének, illetve a sérülések gyógyulási idejének szakértői megállapítása után akár súlyosabb bűncselekmény vagy bűncselekmények megalapozott gyanúját is megállapíthatják.

A bíróság honlapján olvasható közleményében azt állítja, megalapozottan tartani lehet attól, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén újabb, szabadságvesztéssel büntetendő, vagyon elleni bűncselekményeket követne el.

A IX. kerületi Rendőrkapitányságon folyamatban levő büntetőügyben a végzés nem jogerős.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bispora
2011. szeptember 26. 19:30
A spirituális vonalat erősíti a vasgerenda metamorfózisa is: előbb egy Kén utcai ház-tartásban, majd B. András háztartásában játszott kulcsszerepet...
bispora
2011. szeptember 26. 18:12
"Nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett lopás bűntette miatt" -ez azt jelenti, hogy a födém antigravitációs képességét, több mint egy vasgerendát kihúzva, csökkentette?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!