Részt vesz a Fidesz a nemzetbiztonsági bizottság ülésén

2011. augusztus 17. 13:23

A kormánypárti képviselők elmennek a nemzetbiztonsági bizottságnak a Magyar Szigeten történtekkel foglalkozó rendkívüli ülésére.

2011. augusztus 17. 13:23

Elmegy a Fidesz a parlament nemzetbiztonsági bizottságának Vadai Ágnes által, a Magyar Szigeten elhangzottak miatt összehívott rendkívüli ülésére. Gulyás Gergely, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke elmondta: a Magyar Szigeten elhangzott kijelentéseket nem lehet eléggé elítélni, de azok önmagukban még nem indokolnák a testület rendkívüli ülésének összehívását. Ugyanakkor meghallgatják az állami szervek tájékoztatását az üggyel kapcsolatban a kormánypárti képviselők.

Az LMP már múlt csütörtökön kezdeményezte a testület rendkívüli ülésének összehívását, kedden pedig a szocialisták is ugyanezt indítványozták, mivel „a hírek szerint a Magyar Sziget nevű rendezvényen nyílt, emberellenes rasszista uszításra és a magyar emberek faji alapú meggyilkolására szólított fel a Betyársereg nevű csoport képviselője”. Ezt követően Vadai Ágnes, a testület MSZP-s elnöke bejelentette, összehívja a testületet.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TroppauerH
2011. augusztus 17. 19:17
Urak és elvtársak ez most a legfontosabb? Nem a közel milliós munkanéküliség meg a folyamatos áremelkedések, botrányos közbiztonság??
Gombóc XVI. Artúr
2011. augusztus 17. 17:54
Ahogy már írtam, az emberek eddig nem hallottak a Betyárseregről, de most már fognak. Okos döntés volt, ha jó reklámot akartak nekik. Ha nem ez volt a cél (ami nyilvánvaló), akkor erre mondják, hogy öngól. Persze ennek belátásához némi agysejt is kell...
Rudolf János
2011. augusztus 17. 15:00
"Jó propagandista használ igazságokat, féligazságokat és hazugságokat, szelektál az információk között, bonyolult témákat vagy gondolatokat leegyszerűsítve ad elő, az érzelmekre játszik, támadja az ellenfelet, és gondosan megcélzott hallgatósághoz szól egy ügyet hirdetve." - Goebbels
freehckr
2011. augusztus 17. 14:58
Azért azt valljuk meg őszintén, az MSZP-s elvtársaknak van mitől rettegniük. :) Nálunk szerencsésebb történelmű államokban a 2006-os akciójuk után valószínűleg kevesen úszták volna meg a guillotine-t közülük... Az akció pedig mindenképp mókás. Nehezen hihető, hogy az MSZP-n kívül létezik egyéb nemzetbiztonsági kockázat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!