Martonyi: Segítünk Líbia újjáépítésében

2011. augusztus 26. 15:38

Magyarország kész részt venni Líbia újjáépítésében - írta Martonyi János az Átmeneti Nemzeti Tanács elnökének. A magyar külügyminiszter levelében megerősítette, hogy Magyarország az ÁNT-t ismeri el a líbiai nép törvényes képviselőjének.

2011. augusztus 26. 15:38

Magyarország kész részt venni Líbia újjáépítésében, egy szabad, szuverén és demokratikus ország megteremtésében - írta Martonyi János a líbiai felkelőket irányító Átmeneti Nemzeti Tanács (ÁNT) elnökének írt levelében. A külügyminiszter üdvözletét fejezte ki Musztafa Abdul-Dzsalílnak, amiért az „ÁNT felszabadította az észak-afrikai országot a diktatúra alól”. Martonyi levelében megerősítette, hogy Magyarország az ÁNT-t ismeri el a líbiai nép törvényes képviselőjének.

Budapest már korábban felvette a kapcsolatot a szervezettel, külügyminiszteri különmegbízott által, aki Martonyi János levelét személyesen adja át Abdul-Dzsalíl elnöknek - közölte a Külügyminisztérium.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2011. augusztus 30. 04:51
ezt a játékot már egyszer üztük Libiában. Siralmas eredménnyel. Máig sem sikerült behajtani rajtuk bizonyos szolgáltatásaink ellentételeit.
korona
2011. augusztus 27. 17:42
Valahogy ki kellene rúgni ezt a Martonyit a kormányból, mert ő globalisták aduásza. No persze ezt Orbán is tudja, gondolom még tart is tőle, mert a Martonyi szalad a "titkos társaságának" jelentést tenni. Hajajj!
korona
2011. augusztus 27. 17:27
Ezt diktálja a Bilderberger-csoport? Így kell? Ide kell terelni Magyarország külpolitikáját? Azonnal felismerhető a külső diktátum. A szovjet rezsim idején is mindig voltak a magyar - ha nem mind - olyan kormány korifeusok, akik azonnal teljesítették az elnyomók kívánságát, parancsát. Hát, Martonyi, gusztustalan foglalkozás a tied!
TroppauerH
2011. augusztus 27. 12:35
Martonyi (3/2) et.! Ha elfelejtette volna a mai napig is folyamatosan támogatjuk a "baráti" Libiát. Ugyanis vagy 25 éve tartoznak sok milliárd forinttal! Talán először ezt kellene "bevasalni" rajtuk, aztán jöhet a többi ötlet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!