Hódmezővásárhely: inkasszó fenyeget

2011. augusztus 25. 12:04

Lázár János városa 45 millió forinttal tartozik a tankönyvterjesztőknek. Amennyiben szeptember elejéig nem rendezik a tartozást, a pénzt lehívják a város számlájáról.

2011. augusztus 25. 12:04

Inkasszót jegyeztek be Hódmezővásárhely számlájára, mivel a település milliókkal tartozik a tankönyvterjesztőknek. A Lázár János által vezetett önkormányzat szerint ugyanakkor zökkenőmentes lesz a tanévkezdés, a tartozásokat pedig még szeptemberben rendezik.

A hvg.hu információi alapján a város a Gálik István Könyvkereskedésnek tartozik 45 millió forinttal, melyet szeptember elejéig kell rendezni az inkasszó elkerülése érdekében. Amennyiben ez nem történik meg, az összeget leemelik Hódmezővásárhely számlájáról.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. augusztus 26. 08:15
akit inkasszó fenyeget, az annyit is ér
TroppauerH
2011. augusztus 25. 15:04
Lázár "úr" mégsem olyan ügyes, hogy a semmit el tudja fogadtatni fizetőeszköznek? Ezek szerint ő is élhetetlen barom? Nem, hanem egy alkalmatlan, hozzá nem értő korrupt "politikus". A város gazdasági vezetéséhez kevés a nyalás és a "hazavitel"!
drieno
2011. augusztus 25. 13:58
"Lázár János városa" Ez valami hűbéres megközelítés, vagy mi? Lázár választott polgármester, ha béna, vagy nem tetszik a népnek, legközelebb kiszavazhatják és kész. Azért ez már hangulatkeltés.... Helyesen: a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal tartozik, a polgármester, lj szerint ez nem okoz fennakadást a tanévkezdésben- lehet, hogy akkor nem, de a tanév során kínos lenne, ha nem lennének tankönyveik, munkafüzeteik a nebulóknak. Bár jobb pedagógusok feltehetően ezek nélkül is tudnák, mi a teendő, legfeljebb nem azt mondanák, hogy "x. oldal 2-16ig olgyátok meg", hanem saját kútfőből oldanák meg a feladatadást... Lj is hibázik, előbb utóbb visszahullanak a fejére a baromságai.
kukagyerek
2011. augusztus 25. 13:40
Audi Lézer Jancsi! Mit szól ehhez Kavics Bánya Viktor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!