„Forrás oda megy, amit én jóváhagyok”

2011. július 19. 19:08

Balázs József gyöngyösi fideszes képviselő Gyöngyöspata jobbikos polgármesterét figyelmeztette egy telefonbeszélgetés szerint - írja az Index.

2011. július 19. 19:08

Egy rögzített telefonbeszélgetés szerint Balázs József gyöngyösi fideszes képviselő azt mondta Gyöngyöspata vasárnap megválasztott jobbikos polgármesterének, Juhász Oszkárnak még a szavazás előtt, hogy a falu nem fog fejlesztési forrásokat kapni.

„Forrás oda megy ebben a térségben, amit én jóváhagyok. Amit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. Ezzel az írással meg ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat te elzártad magad előtt, ezt vedd tudomásul. Ilyen stílussal és mentalitással túlságosan sok mindenre ne számítsatok” – mondta Balázs József. „Különféle polgármesterek vannak a térségben, de egyvalamit senki sem enged meg magának, ha velem akar együttműködni, hogy a személyemet és munkámat gyakorlatilag kritizálja” – hangzik el továbbá. „Ha polgármester akarsz lenni, hogyan fogsz velem így együttműködni” - kérdezi Balázs Juhásztól. „Ha valaki belém rúg, azzal miért működjek együtt?” - teszi hozzá Balázs.

Juhász Oszkár az Indexnek azt mondta: a beszélgetés múlt héten, a választás előtt történt. Balázs hívta fel, mert sérelmezte, hogy Juhász lejárató írást közölt róla. Balázs József az Indexnek elismerte, hogy a beszélgetés megtörtént, de az szerinte arról szólt, hogy „együtt kell működni egy ilyen kis térségben”, és azt kifogásolta, hogy miért írt Juhász a személyét sértő módon.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraka
2011. július 20. 17:14
Az aki ezek után még megpróbálja kimagyarázni ennek a senkiházi Balázsnak a szennyesét, továbbá a biccnicek akik itt élik ki szexuális vágyikat, továbbá Szijjártó aki az egészet majd megmagyarázza, továbbá ez a csigalassú szerver. Na. Ezek menjenek a picsába.
de facto
2011. július 20. 13:31
A jobbikos toszi egy fél évig kurvaanyázta,hazaárulózta, narancsködözte nem csak Balázs Józsefet,hanem a saját faluja testületét, valamint jelöltjeit is-ezek után kibaszott kíváncsian várom,hogyan képzeli ő az együttműködést. A cigányoknak már békejobbot nyújtott. Mindezek mellett Balázs József 1991 óta vezeti sikeresen a térség legszebb,legtisztább,legdolgosabb faluját,egyedül ő hárította sikerrel Magda Sándor mszp-s képviselő támadásait. Balázs Józsefből egy újabb Meggyes Tamást akarnak kreálni,a térség pedig pillanatok alatt Esztergom sorsára jut.
gudmen
2011. július 20. 10:32
s+
gudmen
2011. július 20. 10:31
Baláz Jozsef viszont menjen vissza autot fényezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!