Elérhetetlen Balázs József

2011. július 23. 17:03

Telefonját nem veszi fel, lakásán és hivatalában pedig nem található meg Balázs József fideszes parlamenti képviselő - írja az Origo.

2011. július 23. 17:03

Balázs József annak ellenére nem reagál a megkeresésekre, hogy egy ismerőse szerint olyan ember, aki vállalja tetteiért a következményeket - olvasható az Origón. Balázs József nem csupán országgyűlési képviselő, hanem a Gyöngyöspatához közeli Nagyréde polgármestere is, és tagja az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanácsnak, amely a térségben zajló fejlesztésekkel foglalkozik. Balázst egész héten próbálták elérni mobiltelefonján, és Nagyréde polgármesteri hivatalában is, de nem jártak sikerrel, egyszer sem reagált.

Kontrát Károly a Fidesz etikai bizottságának elnöke nem akart nyilatkozni az ügyről, csak annyit mondott, hogy a bizottsághoz nem érkezett Balázs Józsefet érintő beadvány. Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese közleményt adott ki, amely szerint nem a szavak, sokkalta inkább a tettek beszélnek. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője pedig csütörtökön azt mondta az MTI-nek, hogy a megbántottság, a felindultság vagy a csalódottság sokszor rossz mondatokat ad az ember szájába, és a jogos felháborodásból is születhetnek jogtalan mondatok.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2011. július 24. 19:30
Balázs elvtárs nem rossz ember. Rossz napja volt. Igen derék, hogy Lázár kiáll mellette.
Csubakka
2011. július 24. 19:29
Meg nem erősített hírek szerint Balázs Joci Lampert Mónával duettet énekel a Szigeten.A Korda Villában gyakorolják Gyurcsányi Veress - Na, ki eszik a szaros tenyeremből c. kupléját.
Csubakka
2011. július 24. 19:20
Meg nem erősített hírek szerint Balázs Joci Lampert Mónával fellép a Szigeten.A Korda Villában gyakorolják a - Na,ki eszik a szaros tenyerünkből c. Gyurcsány-Veress kuplét
Honfi-fi
2011. július 24. 15:48
Kedves FIDESZ és fideszes Képviselők ! A dolgon, nincs mit szépíteni, hallottuk a beszélgetést, még ha titokban is készült. A lehető legroszabbat tetszenek tenni, a dolog félremagyarázásával, vagy eltusolásával, bagatelizálásával. Balázs úrnak nincsen helye a közéletben, ilyen gondolkodásmóddal. Hiszen éppen ez ellen küzd a Fidesz hatalom is, és mi állampolgárok is szeretnénk azt hinni, hogy ezt teszi. Köszi a megértést és a megértettetést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!