Az ördöggel összefogna az MSZP, de a Jobbikkal nem

2011. július 16. 14:52

Az ördöggel is összefogna az MSZP a kormány leváltása érdekében, a Jobbikkal azonban nem - mondta az InfoRádióban Kovács László. A szocialista politikus szerint nem reális, hogy az ellenzéki pártok technikai koalíciót hozzanak létre.

2011. július 16. 14:52

Nem reális az LMP-nek az a javaslata, hogy az ellenzéki pártok technikai koalíciót hozzanak létre a kormány leváltására - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kovács László, az MSZP alelnöke. Kiemelte: az MSZP és a Jobbik között olyan alapvető különbségek vannak, ami miatt nem lehetséges az összefogás.

A politikus szerint a Fidesz-kormány veszélyezteti a demokráciát, de a leváltásához nem tudnak összefogni egy olyan párttal, amely még messzebb áll a demokratikus értékektől és a jogállamiságtól. A kormány leváltásáért az ördöggel is összefogunk, ha kell, de a Jobbikkal nem - fogalmazott a szocialista politikus.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vizigót
2011. július 17. 11:46
Hidd el Kovács, az ördög se egy kimondott demokrata, titeket azonnal belevágna fortyogó üstjébe, tehát keress más szövetségest, szarházi bolsevik őskövület. És mi az, hogy a Fidesz "veszélyezteti a demokráciát"? Olyan még van olyan itt nálunk? Nem azt ugatjátok mióta el lettetek hajtva a halál faszára, hogy vége a demokráciának, a köztársaságnak és önkény van? Nem ezt szajkózzák azóta folyamatosan a mindig tárgyilagos, független és mérvadó megmondóitok naponta?
kukagyerek
2011. július 17. 10:06
"Az ördöggel összefogna az MSZP, de a Jobbikkal nem" Figyelj pupi! Ha a rablóbandád nem akar a Jobbikkal szövetkezni, az csak azt jelentheti, hogy a Jobbik nem rabló. Köszöni a Jobbik, hogy kéretlenül is tovább erősíted a hitelüket!
balbako_
2011. július 17. 08:00
A néppel mehet a Népszavába. Amúgy a tények: "A magyarok 62 százaléka egyetért a kormány Kína-politikájával, 52 százaléka elégedett az EU-elnökséggel, s 53 százaléka bízik a gazdasági növekedésben – derült ki a Nézőpont Intézet legújabb felméréséből. A nemzeti konzultáció is népszerű: a megkérdezettek 61 százaléka várja a következő kérdőívet."
korona
2011. július 17. 06:00
És miért baj, ha van náci párt, ha már világszerte van kommunista párt. A kettő nem ugyanaz? A nácik talán nagyobb bűnöket követtek el, mint a kommunisták? Ja, igen, nagyobbat: ,mertek egy olyan pénzvilágot működtetni, ami kívül esik a Rotschild pénzvilágon. Ez volt a megengedhetetlen! Talán még büszkének is kellene lenni arra valakinek, ha "emezek" lenácizzák, mert most aztán "dübörög" az emberiséget megrontó Rotschild gyilkos pénzrendszer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!