A Jobbik lemondatná a fideszes képviselőt

2011. július 19. 15:28

A radikális párt szerint egy hangfelvétel bizonyítja, hogy Balázs József fideszes parlamenti képviselő megzsarolta Gyöngyöspata vasárnap megválasztott jobbikos polgármesterét.

2011. július 19. 15:28

A Jobbik szóvivője keddi sajtótájékoztatóján lejátszott egy hangfelvételt, amelyen állítása szerint Juhász Oszkár, Gyöngyöspata vasárnap megválasztott polgármestere és egy Heves megyei fideszes parlamenti képviselő, Balázs József között zajlott a múlt héten. A felvétel szerint a fideszes politikus egyebek mellett azt mondta, hogy „forrás oda megy ebben a térségben, akit én jóváhagyok. Akit nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás”. Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője szerint Balázs József fenyegetőzött és zsarolt, ezért a Jobbik lemondásra szólította fel őt.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Learten
2011. július 19. 19:19
"A Fidesznél azt valljuk, hogy nem a szavak, sokkalta inkább a tettek beszélnek" Adócsökkentés=chipsadó? :S
Learten
2011. július 19. 18:47
Vártam hogy megjelenjen a hírekben; Balázs József lemondott minden tisztségéről. Nem láttam ilyet. Ha holnap délelőtt nem jön ilyen vagy hasonló hír, akkor a Fidesz egy óriási öngólt rúg megint. Ez nem koporsószög, már már inkább ácskapocs a koporsóhoz... Természetesen a lemondás után bejelenthetnék hogy Budai vagy ki vizsgálódik az eddigi térségi fejlesztések odaítélésének mikéntje után.
szempontpuska
2011. július 19. 18:33
Megint lebukott egy fideszes bűnöző. Kiskirályként viselkedne, akinek vele van baja, annak a települése nem kap pénzt, hiába pályázik. Erről szól az egész centrális erőtér. Most csak kilóg a lóláb, de az egész rendszert pitizésre és függőségre építik ki, hogy aki nem gazsulál az nem részesedik semmiből.
states
2011. július 19. 18:24
Ma már nincs politikus, akit be lehetne húzni a csőbe ilyen primitív módon, leszámítva Orbán seggfejeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!