A magyar termékek mellett kampányol Schmittné is

2011. június 10. 13:45

Schmittné Makray Katalin, az államfő felesége a Köztársasági Elnöki Hivatal által meghirdetett „Vedd a magyart! Védd a magyart!” program keretein belül a magyar termékek vásárlásának fontosságára és biztonságára hívta fel a figyelmet.

2011. június 10. 13:45

„Egyszeri és örökös” kampányt indított Schmittné Makray Katalin a köztársasági elnök felesége a „Vedd a magyart! Védd a magyart!” program keretein belül. Schmittné a sajtó jelenlétében kereste fel megszokott zöldségesét, illetve húsboltját, ahol többek között uborkát is vásárolt. Mint mondta, nagyon megsajnálta azokat az európai és magyar termelőket, akiket a rosszul kommunikált németországi hasmenésjárvány miatt jelentős veszteségek értek. Schmittné Makray Katalin egyúttal mindenkit arra kért, részesítse előnyben a magyar termékeket, hiszen azzal nemcsak egymásnak és a hazai gazdaságnak segítenek, de maguk is jobb minőségű áruhoz jutnak.

Schmitt Pál feleségének akciójával egy időben 18 megyei jogú városban népszerűsítették a magyar élelmiszereket, ezzel is demonstrálva a hazai termékek vásárlásának fontosságát és biztonságát.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. június 12. 20:24
Szegény Schmittné, nagyon kell güriznie, hogy egyszintre kerüljön a korábbi K.E. feleségekkel. Nagyságrendekkel hülyébb a férje, mint eddig bármelyiké volt! Ekkora hátrányt nem könnyű ledolgozni!
Django
2011. június 12. 20:15
"részesítse előnyben a magyar termékeket, hiszen azzal nemcsak egymásnak és a hazai gazdaságnak segítenek, de maguk is jobb minőségű áruhoz jutnak." Ez így nem igaz. A nyugati áru minőségben és árban is veri a magyart. Most csak azért vegyem meg drágábban a szemetet, mert magyar?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!