Magyarországra érkezik Hillary Clinton

2011. június 21. 16:30

Az Egyesült Államok külügyminisztere tucatnyi szenátor és kongresszusi képviselő társaságában részt vesz a Tom Lantos Intézet alapító ünnepségén. Szintén Budapestre érkezik Condoleezza Rice volt amerikai külügyminiszter, aki az intézmény társelnöke lesz.

2011. június 21. 16:30

Június 29-én Budapestre érkezik az Egyesült Államok külügyminisztere. Hillary Clinton több szenátor és kongresszusi képviselő - köztük a képviselőház külügyi bizottságának elnöke - társaságában részt vesz a Tom Lantos Intézet másnap délelőtti alapító ünnepségén, amelyet az Országházban tartanak. Hillary Clinton találkozik néhány nem kormánypárti politikussal is, köztük valószínűleg Bajnai Gordonnal is - írja a NOL

A megnyitón ott lesz az intézet kuratóriumának amerikai társelnöke, Condoleezza Rice volt amerikai külügyminiszter is. Rice részt vesz, és beszédet is mond majd az egykori amerikai elnök, Ronald Reagan szobrának felavatásán is.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2011. június 22. 19:29
Dear Madame Secretary! I beg you from the bottom of my heart, not to come to my country! Or, if you decide to do so, then take the Lantos Institute with you back where you can make good use of it. Tom Lantos was not only a Hungarian traitor, but eventually the most corrupt, thiefing liar and American "politician" of your time. And if I may have another request, please do let us alone for good. Let our troops leave Afganistan, take care of those greedy jews in Chicago, make sure that Hungarian property and art works and gold your soldiers stole in WWII is restituted to us. Best regards, Sándor
kukagyerek
2011. június 22. 12:12
Nem e kéne Obama kutyájának egy dísztáviratot feladni abból az alkalomból, hogy a Lajka kutya 108-adik dédunokája most egy éve lett szobatiszta.
Valandil
2011. június 22. 08:15
H. C. napirendje: -beszélni a barbárokkal, bár szerencsére a Martonyi jó fej, ott van a Bilderbergben -leellenőrizni a pártunkat (LMP) -ajvékolni a cigányság miatt
medve
2011. június 21. 19:21
Én elhiszem, hogy tökösek és faszák vagyunk úgy nemzetileg, de ettől még örülök annak, hogy az amerikai külügyminiszter idejön. Majd ha nekünk is lesz 3000 atombombánk, 20 repülőgéphordozó anyahajónk no meg miénk lesz a világ legnagyobb gazdasága, akkor ráérünk finnyáskodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!