Lemond mentelmi jogáról két jobbikos képviselő

2011. június 20. 18:01

Sem Zagyva Gyula, sem Rubi Gergely nem akar mentelmi joga mögé bújni.

2011. június 20. 18:01

Sem Zagyva Gyula, sem Rubi Gergely jobbikos parlamenti képviselő nem kíván a mentelmi joga mögé bújni, ezért az Országgyűlés mentelmi bizottsága előtt is személyesen megjelennek majd, és kérik, hogy függesszék fel a mentelmi jogukat - áll a Jobbik közleményében.

Zagyva György Gyula 2010 nyár végén, Verőcén megrendezett Magyar Szigeten - a Hetek című lap akkori cikke szerint - egy zárt faházban fenyegetően lépett fel újságírókkal szemben.

Rubi Gergely pedig a hajdúhadházi járőrözési ügyben lehet érintett: a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület öt tagja ellen garázdaság miatt indítottak eljárást a járőrözés miatt, amit a Debreceni Városi Bíróság megszüntetett. A Belügyminisztérium szerint ugyanakkor igenis garázdaság történt, és emlékeztettek, hogy a rendőrség fellebbezhet a bíróság döntése ellen.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
predator
2011. június 21. 13:42
"Polgárőr Egyesület öt tagja ellen garázdaság miatt indítottak eljárást a járőrözés miatt, amit a Debreceni Városi Bíróság megszüntetett. A Belügyminisztérium szerint ugyanakkor igenis garázdaság történt, és emlékeztettek, hogy a rendőrség fellebbezhet a bíróság döntése ellen." Igen. A bíróság döntése állítólag nagyon felidegesítette a belügyminisztert. Megspórolhatta volna az idegeskedést,ha már előbb rendőröket küld oda,akik összefogdossák a lopós,időseket verő cigányokat, és akkor az egész polgárőr járőrözés okafogyottá vált volna. Így viszont nem volt az,rengeteg helyi akarta,hogy maradjanak még.
kukagyerek
2011. június 20. 22:44
"Ráadásul a stílusa az írásának nagyon paraszt és ezt nem a vidékiekre gondoltam:" Van a fővárosban is "paraszt", csak azt prolinak hívják!
bigyomail
2011. június 20. 19:17
Ezzel Gyurcsány is próbálkozott, se eddig úgy tűnik hiába.
atila68
2011. június 20. 19:01
Ez pont annyira álszent, mint Gy.Ferenc gyanúsított nyilatkozata az ő mentelmi jogáról történő lemondásról, jól. Egy parlamenti képviselő nem mondhat le a mentelmi jogáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!