Blikk: 195 millióért kaphatott házat Sólyom

2011. június 14. 08:01

Egy évig keresték Sólyom László otthonát, a volt köztársasági elnök végül a Normafára költözhet - tudta meg a Blikk. A lap szerint Sólyom háromszintes háza 195 millió forintba került, amely élete végéig jár a volt államfőnek és feleségének.

2011. június 14. 08:01

Egy háromszintes, 265 négyzetméteres normafai házba költözhetett Sólyom László - írja a Blikk. A volt köztársasági elnök otthonának új címét titokként őrzik a Köztársasági Elnöki Hivatalban és a Köztársasági Őrezrednél, de a Blikk tudni véli, hogy a KEH 195 millió forintot fizetett az ingatlanért. A végső ár valószínűleg meghaladta ezt az összeget, mivel több biztonsági berendezést is be kellett szerelni a volt köztársasági elnök védelmére.

Sólyom László otthonát több mint egy évig keresték, a Blikk szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő korábban több sváb-hegyi villát is felajánlott.

A törvény szerint az ingatlan Sólyom László, illetve felesége élete végéig jár. A 2010-ben leköszönt volt államfő és felesége néhány hónapja költözhetett be új otthonába.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
James
2011. június 14. 19:44
No, meg aztán neki már járt egy pecó amiért az AB elnöke volt. Most megkapta a másodikat is. Azért furcsa ez az egész, mert egyébként egész nap azt hallom, hogy nincsen pénz semmire, és megszorí....., akarom mondani valami más van, de pénz az nem van, és mindenki vegye tudomásul, hogy mehet vissza dolgozni, még akkor is, ha nincsen lába, mert ülőmunkát biztos tud végezni.
stromboli
2011. június 14. 18:34
Bocsánat, de miért kell bántani Sólyomot az apósa miatt? Amikor elvette a feleségét még messze nem volt az apósa párttitkár, bankban dolgozott.Biztosan segítette később a vejét, de a párválasztáskor ez nem volt szempont.Ki tudna írni valamit, hogy később miben segítette Sólyom előre menését?Konkrétum van? Választ kérek.
nomármost
2011. június 14. 15:16
Ez bizony erős túlzás! A mai helyzetben az állam azaz mi ne ajándékozzunk ilyen gavallérosan!
maxval
2011. június 14. 12:42
Nem látok ebben semmi gondot. A házat egyébként az összes ex-KE használatra kapja, nem ajándékba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!