Az MSZP Gyurcsány mögé állt

2011. április 30. 17:23

A Magyar Szocialista Párt választmánya hisz Gyurcsány Ferenc ártatlanságában,szerintük a Fidesz koncepció pereket indít politikai ellenfelei ellen. A Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció Platform pártszavazási javaslatáról a szombati ülésen nem vitáztak érdemben.

2011. április 30. 17:23

 A Magyar Szocialista Párt választmánya szombaton egyhangúlag meghozott állásfoglalásban állt ki Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök mögött. A párt szerint a Fidesz adminisztratív eszközökkel számolna le politikai ellenfeleivel, illetve a kormánypárt az igazságszolgáltatást is maga alá gyűri.

A Gyurcsányhoz köthető Demokratikus Koalíció pártszavazási javaslatáról nem döntöttek, erre egy későbbi ülésen kerülhet sor. Simon Gábor választmányi elnök szerint a szocialisták „az ártatlanság vélelmén túl is” hisznek Gyurcsány Ferenc ártatlanságában. Az MSZP támogatja „a már folyamatban lévő és várható koncepciós perek érintettjeit” - jelentette ki Simon Gábor.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kala pál
2011. május 02. 06:33
Gyurcsány mögé állt a maszop,nincs ennek köze a szivárványos fesztiválon való megjelenéshez?
OrangeOrder
2011. május 01. 15:13
Srácok, mire ez a sok mínusz? Ennek örülni kell :) szerintem. Bukik az egész rablótanya.
states
2011. május 01. 10:02
"Az MSZP Gyurcsány mögé állt" Azért a sitten nem árt vigyázni a mögé állással. Egyes párttársak még félreértik a szitut...
nyugalmazott tanár
2011. május 01. 10:01
Ezt ő is tudja, csak hát valami nagyot mégiscsak kellett mondani. Ő lesz a vádló, amint azt volt szíves a tudtunkra adni. És mit szól ehhez az ügyész? Az meg a vádlott szerepét ölti majd magára? A bíró meg a cirkuszi jegyszedő lesz? Hol él ez a fazon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!